ye-logo.v1.2

Футбольна першість області: битва за «срібло» загострюється

Спорт 2510
Фото: Андрій Багінський, політолог

Відбулися матчі 9 туру чемпіонату Хмельницької області з футболу в вищій групі

Чинний чемпіон хмельницьке «Поділля» знову втратило дорогоцінні очки. Цього разу хмельничани в Ізяславі розійшлися миром (2:2) із «Горинню-Бартніком». Внічию (1:1) зіграв і ФК «Полонне», який не зумів здолати в Шепетівці «Темп». Натомість «Славута», познущавшись вдома над «Красиловим», перемігши з рахунком 5:0, піднялася на другу сходинку в турнірній таблиці, потіснивши з неї полончан.
А ось лідер першості – волочиський «Збруч» не грав, оскільки за календарем мав приймати «Астарту», яка знята з першості. Аби заповнити паузу, команда Ігоря Шишкіна провела товариський матч у Бурштині проти першолігового професійного футбольного клубу «Енергетик», який очолює екс-наставник хмельницького «Поділля» Богдан Блавацький. Аматори з Волочиська не змогли на рівних протистояти господарям поля та зазнали поразки з рахунком 0:6.
Що ж, першість області йде на перерву, а тому ігри відновляться аж з 20 серпня. До цього часу на команди очікують битви за Кубок області, фінал якого запланований на День Незалежності.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую