ye-logo.v1.2

Спортсмени з Хмельниччини здобули третє місце на чемпіонаті України з кросу

Спорт 1646
На старт чемпіонату України з кросу вийшли 345 легкоатлетів різних вікових груп з 24 областей України та з міста Києва
На старт чемпіонату України з кросу вийшли 345 легкоатлетів різних вікових груп з 24 областей України та з міста Києва. Фото: пресслужби Хмельницької облдерж адміністрації

Попереду опинилися лише команди Вінницької області та Києва.

В Ужгороді 29-30 жовтня пройшов чемпіонат України з кросу. В змаганнях брали участь 345 легкоатлетів різних вікових груп з 24 областей України та міста Києва. Спортсмени змагалися за перемогу й путівки на чемпіонат Європи. Кам’янчанин Андрій Атаманюк дістався до фінішу першим та впевнено виграв забіг серед юніорів. Про це повідомили в пресслужбі Хмельницької облдержадміністрації.

«У змаганнях серед чоловіків до 23-х років (вікова група молодь) напружена боротьба за першість відбувалась між трьома колишніми жителями Хмельницької області, котрі нині представляють різні регіони. Зрештою, на фініші чемпіона Вадима Лонського з Донеччини й срібного призера хмельничанина Владислава Мартинюка розділили чотири секунди. Час переможця з бігу на 8 кілометрів – 25 хвилин 47 секунд. Третім завершив цю дистанцію киянин Василь Сабуняк», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі також зазначили, що майстер спорту Вадим Лонський сформувався як перспективний бігун в Старосинявській спортивній школі, а Мартинюк та Сабуняк розпочинали спортивну кар’єру в групі Лідії Івчук у Полонному. Ще одна вихованка Лідії Костянтинівни – наразі киянка Анжела Бондар, виграла першість серед жінок молодіжної групи до 23-х років на дистанції 2 кілометри (7 хвилин).

«У підсумку команда Хмельницької області, до складу якої увійшли 23 спортсмени з Хмельницького, Старої Синяви, Нетішина, Полонного та Кам’янця-Подільського, виступила успішно. Названих лідерів змогли підтримати юнаки та юніори як в індивідуальних дисциплінах, так і у змішаній естафеті 4 по 1 кілометр, в якій посіла п’яте місце», - додали в пресслужбі.

У нагороду збірній Хмельницької області дістався кубок за третє місце. Попереду виявились лише команди Вінницької області та Києва, котрі спромоглися виставити найбільшу кількість учасників (38 та 37 відповідно) і уникнути штрафних очок.

Читайте також: Чемпіоном області з футболу став «Колос» з Полонного

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую