ye-logo.v1.2

Івано-Франківські баскетболісти не змогли здолати хмельничан

Спорт 1585
Микола Полюляк у двох матчах в Івано-Франківську приніс БК Хмельницький 39 очок
Микола Полюляк у двох матчах в Івано-Франківську приніс БК Хмельницький 39 очок. Фото: ілюстративне з архіву

Відбулися чергові матчі чемпіонату України з баскетболу серед чоловіків.

Баскетбольний клуб «Хмельницький», який минулого вікенду створив міні-сенсацію, обігравши лідера вищої ліги БК «Рівне-ОШВСМ», гостював в Івано-Франківську. І в двох матчах підопічні Аурімаса Ясіліоніса були сильнішими за «Прикарпаття-Говерлу-КФВ».

У першому матчі хмельничани на початку наче приглядалися до суперника. Вигравши першу чверть з рахунком 26:21, у другій гості ще збільшили свою перевагу на декілька очок. Отож, на велику перерву пішли за рахунку 48:38 на користь БК «Хмельницький». А ось у третій чверті хмельничани просто «не помітили» суперника, заробивши на 11 пунктів більше, ніж івано-франківці. І, хоч у заключній чверті господарі змогли дещо відігратися, але врятувати гру – ні. Хмельницька команда виграла 87:74. Ну, а кращими в складі БК «Хмельницький» стали Микола Полялюк із 19 очками, Антон Буц (17 очок) та Метью Мазік (15 очок).

У другому матчі, який пройшов 21 листопада, івано-франківським баскетболістам знову не вдалося переграти гостей. БК «Хмельницький» цього разу переміг з рахунку 86:66. Ну, а найрезультативнішим у складі хмельничан знову був Микола Полялюк, який набрав 20 очок. На чотири очки менше команді заробив Михайло Горобченко.

Здобувши дві перемоги в Івано-Франківську, БК «Хмельницький» продовжує посідати 3 місце в вищій лізі групі 2. Попереду лише «Старий Луцьк-Універстите» та «Рівне».

Свої наступні матчі в вищій лізі хмельничани проведуть вдома. 4-5 грудня у ФОК «Новатор» БК «Хмельницький» прийматиме «Хімік-2» з Южного, команду, яка посідає 4 місце.

Ну, а дублери хмельницького вищолігового клубу – першоліговий «Хмельницький-2-ДіДіБао», також грав в Івано-Франківську. І команда Павла Каплуна теж здолала суперників у двох матчах. У першій грі «Говерла-2» програла 78:62, а в другій – 102:79. Тепер у хмельничан друге місце в своїй групі. Ну, а попереду 4-5 грудня домашні матчі проти «Вінницьких зубрів», які «дихають у спину» хмельничанам у турнірній таблиці.

Читайте також: Баскетбольний клуб «Хмельницький» отримав суперника у 1/8 фіналу Кубку України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую