ye-logo.v1.2

Хмельницькі гімнастки здобули бронзу на чемпіонаті України

Спорт 2432
Команда з Хмельницького виборола третє місце серед жінок
Команда з Хмельницького виборола третє місце серед жінок. Фото: зі сторінки Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді

Дівчата випередили конкуренток з Києва з мінімальною перевагою.

Нещодавно у Кропивницькому відбувся чемпіонат України серед юніорів зі спортивної гімнастики, у якому брали участь двадцять колективів. Представники Хмельниччини повернулися додому з бронзовими нагородами та хорошими результатами. Про це сайту «Є» розповіла старша тренерка відділення спортивної гімнастики Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді Дарина Шиманська.

«Команду обласного центру фізичного виховання учнівської молоді представляли майстрині спорту 17-річна Маргарита Козловська та 14-річна Каріна Рідецька. У складі команди також виступали першорозрядниці 12-річна Віра Хома та 11-річна Крістіна Грудецька. З мінімальною перевагою 144,8 балів проти 144,767 балів команда з Хмельницького виробила третє місце серед жінок у дитячо-юнацької спортивної школи з Києва. Перше місце посіла команда з Черкас, а друге – з Рівного», - розповідає Дарина Шиманська.

За словами тренерки, дівчата виступили гарно. Маргарита Козловська посіла п’яте місце серед майже 50 учасниць, а також взяла участь у чотирьох фіналах в окремих видах, де найкраще виступила на колоді та посіла четверте місце. На такій же позиції в багатоборстві за програмою першого розряду опинилася Крістіна Грудецька.

Підготували спортсменок тренери Дарина Шиманська, Микола Сочелєв, Олена Шульжинська, Світлана Гуцалюк та Алла Юрченко. У підготовці також допомагав головний тренер збірної команди України Андрій Береговий та тренерка Анна Лев.

«Чоловічу команду представляли Віталій Гонтківський, Владислав Гонтківський, Іван Петренко та Олександр Любченко. Команда зайняла четверте місце серед 20 колективів», - зазначила Дарина Шиманська.

Команда зайняла четверте місце серед 20 колективів. Фото: зі сторінки Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді

Індивідуально в багатоборстві серед подолян найкраще виступив Іван Петренко та здобув п’яте місце. А єдину бронзову медаль серед чоловіків все ж таки спромігся вибороти Віталій Гонтківський на снаряді коні-махи.

За словами старшої тренерки, вдалий виступ хлопців забезпечили тренери Андрій Музика та Андрій Чепуренков.

Читайте також: Івано-Франківські баскетболісти не змогли здолати хмельничан

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую