ye-logo.v1.2

Басктебол. «Хмельницький» не поїхав в Одесу

Спорт 2394
Вже 5 січня БК Хмельницький в Кубку України прийматиме Київ-Баскет
Вже 5 січня БК Хмельницький в Кубку України прийматиме Київ-Баскет. Фото: з архіву

Можливо, заплановані матчі пройдуть у січні.

16-17 грудня баскетбольний клуб «Хмельницький» мав зіграти свої чергові матчі чемпіонату України в вищій лізі в Одесі проти «БІПИ-СДЮСШОР». Утім, хмельничани не поїхали на ігри. Причина – одесити попросили перенести матчі.

Як розповів сайту «Є» президент федерації баскетболу в Хмельницькій області Денис Поворознюк, можливо, матчі проти «БІПИ» пройдуть у січні наступного року. Однак, поки що дати поєдинків не визначені. А тому в хмельничан виникла ігрова пауза, яка триватиме до 5 січня.

Саме 5 січня БК «Хмельницький» в рідних стінах проведе матч 1/8 фіналу Кубка України проти «Київ-Баскета», учасника єврокубкових змагань, який в українській Суперлізі посідає друге місце.

А ось у чемпіонаті України в вищій лізі, якщо матчі в Одесі не пройдуть (подейкують, що «БІПА-СДЮСШОР» може знятися з розіграшу), хмельничани зіграють 22-23 січня вдома проти «Старого Луцька-Університету».

Нагадаємо, БК «Хмельницький» нещодавно переміг «Львівську Політехніку» та продовжує посідати третє місце в вищій лізі групі 2.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую