ye-logo.v1.2

Волейбол. «Епіцентр-Подоляни» програли перший матч протистояння із грецьким «Панатінаїкосом»

Спорт 2098
Епіцентр-Подоляни поступився в першому матчі 1/8 фіналу Кубка Виклику грецькому Панатінаїкосу з рахунком 1:3
Епіцентр-Подоляни поступився в першому матчі 1/8 фіналу Кубка Виклику грецькому Панатінаїкосу з рахунком 1:3. Фото: facebook.com/epicentrpodolyany

У Городку пройшла гра 1/8 фіналу Кубка Виклику.

12 січня в Городку відбувся перший єврокубковий поєдинок 1/8 фіналу Кубка Виклику, в якому місцевий «Епіцентр-Подоляни» приймав афінський «Панатінаїкос». Матч видався напруженим, і подоляни, попри підтримку домашніх трибун, не змогли здолати 19-разового чемпіона Греції, поступившись з рахунком 1:3.

У перших двох сетах спортивна удача була на боці греків. Вони виграли стартові парті з рахунками 26:24 та 25:23 і десь, склалося враження, що передчасно повірили в свій загальний успіх. Але в третій партії подоляни зіграли краще та потужніше, завдяки чому їм вдалося виграти сет 25:20 та повернути інтригу в гру. Але четверта партія знову була за гостями – 25:22, а відтак рахунок у матчі став 1:3.

Відзначимо, що найрезультативнішим у цьому матчі в складі «Панатінаїкоса» був провідний діагональний збірної Бельгії Брам Ван Ден Дріс, який приніс своїй команді 21 очко. У складі городоцької команди – 18 очок заробив капітан Юрій Семенюк.


Яка ж команда пройде до наступного етапу євро кубкових змагань, вирішиться в Греції 18 січня в матчі-відповіді. «Епіцентру-Подолянам» потрібно перемагати суперника з рахунком 3:0.

Та перед вильотом в Афіни на городоцький клуб очікують ще матчі чемпіонату України. 14 січня у Львові вони зіграють з «МХП-Вінницею», а 15 січня із «Житичами-Поліським університетом».

Читайте також: У Кубку України на «Епіцентр-Подоляни» очікують ненайсильніші суперники

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую