ye-logo.v1.2

Кубок України з футзалу. Де дивитися матчі «Сокола» та «Славути»

Спорт 2135
Хмельницький Сокіл 15 січня вдома прийматиме харківський Viva Cup
Хмельницький Сокіл 15 січня вдома прийматиме харківський Viva Cup. Фото: sokil.km.ua

Сьогодні відбудуться перші поєдинки 1/8 фіналу.

15 січня в Кубку України з футзалу пройдуть перші матчі 1/8 фіналу. На цій стадії змагань Хмельниччина має двох представників – хмельницький «Сокіл» та ФК «Славуту». Обидві команди нині проведуть свої ігри проти представників Харкова.

Перший поєдинок «Сокола» та харківського клубу«Viva Cup» пройде сьогодні в Хмельницькому. Обидві команда в чемпіонаті України виступають в «Екстра-лізі». І харків’яни, поки що, мають кращі показники в першості – 6 перемог, 2 нічиї та 8 поразок, тоді як в «Сокола» 1 перемога, 3 нічиїх та 11 поразок. У цьому чемпіонаті хмельничани дві грали проти «Viva Cup» - програли в Харкові 4:2 та зішграл ивнічию у Хмельницькому 4:4. А в минулорічному розіграшу Кубка України хмельничани також грали з цим харківським клубом у 1/8 фіналу. Тоді в Хмельницькому «Сокіл» переміг 6:5, а в Харкові поступився з рахунком 2:9. Як буде сьогодні? Матч розпочнеться о 12.00.

А вже о 13.30 в Харкові місцевий «Гепард» прийматиме першоліговий футзальний клуб «Славута». Команди вперше в історії зійдуться між собою. Але для «Гепарда» грати проти команди, яка представляє Хмельниччину, буде не вперше. Минулого сезону вони в 1/8 фіналу вони за сумою двох матчів програли «Хмельницьким делікатесам». Зауважимо, що перед цієї грою «Славута» підсилилася двома гравцями – Олександром Прилуцьким та Денисом Зеленкевичем, який нещодавно грав в «Екстра-лізі» за «Суми.

Нагадаємо, до наступного етапу вийдуть команди, які здобудуть перемогу за підсумками двох протистоянь. Якщо сьогодні, 15 січня, пройдуть перші матчі, то поєдинки-відповіді запланована на 9 лютого.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую