ye-logo.v1.2

Кубок України з футзалу. «Сокіл» та «Славута» отримали суперників

Спорт 2208
Віталій Рябоконь, який нині грає за ФК Славуту, вже має досвід матчів проти харківського Гепарду
Віталій Рябоконь, який нині грає за ФК Славуту, вже має досвід матчів проти харківського Гепарду. Фото: з архіву

Відбулося жеребкування 1/8 фіналу.

Сьогодні, 23 грудня, в Асоціації футзалу України провели жеребкування 1/8 фіналу Кубка України. Саме на цій стадії в кубкову боротьбу вступають клуби «Екстра-ліги». Ну, а представлятимуть Хмельниччину дві команди – «екстраліговий» хмельницький «Сокіл» та ФК «Славута» з першої ліги.

За результатами жеребу «Сокіл» зіграє з харківським клубом «Viva Cup», який також є представником найвищого дивізіону чемпіонату України. У нинішній першості команди двічі зустрічалися. В Харкові переміг «Viva Cup» 4:2, а в Хмельницькому була зафіксована нічия 4:4. Тепер на команди очікує протистояння в Кубку України. І перший матч пройде в Хмельницькому (базова дата 15 січня), а потім гра-відповідь у Харкові 9 лютого. Цікаво, що в минулорічного розіграші Кубка України хмельничани також грали з цим харківським клубом у 1/8 фіналу. Тоді в Хмельницькому «Сокіл» переміг 6:5, а в Харкові поступився з рахунком 2:9.

Футзальний клуб «Славута», який у третьому попередньому раунді здолав «Запоріжпромгруп», в 1/8 фіналу зійдеться із друголіговим харківським «Гепардом». Перший матч має пройти в Харкові, а другий в Славуті. Базові дати матчів 15 січня та 9 лютого. Примітно, що для «Гепарда» грати проти команди, яка представляє Хмельниччину, буде не вперше. Минулого сезону вони в 1/8 фіналу грали проти «Хмельницьких делікатесів», в складі яких тоді виступав капітан «Славути» Віталій Рябоконь. І долю путівки до чвертьфіналу вирішували в серії пенальті. «Гепард» програв.

Читайте також: Хмельницькі баскетболісти виступили на етапі Кубка України 3х3

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую