ye-logo.v1.2

Волейбол. Де дивитися єврокубковий матч «Епіцентру-Подолян»

Спорт 2128
18 січня в Афінах Епіцентр-Подоляни та Панатінаїкос проведуть другий матч 1/8 фіналу Кубка Виклику
18 січня в Афінах Епіцентр-Подоляни та Панатінаїкос проведуть другий матч 1/8 фіналу Кубка Виклику. Фото: facebook.com/epicentrpodolyany

Його покажу два телеканали, а також транслюватимуть на екрані просто неба в Городку.

Сьогодні, 18 січня, відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка Виклику з волейболу, в якому городоцький «Епіцентр-Подоляни» зіграє з афінським «Панатінаїкосом». Матч відбудеться в Греції та розпочнеться о 20.00 за київським часом.

У першому поєдинку, який відбувся 12 січня в Городку, команда з Греції перемогла з рахунком 3:1. А відтак подолянам, аби пройти до наступного етапу, необхідно сьогодні перемагати в Афінах. Якщо «Епіцентр-Подоляни» виграють з рахунком 3:0, то пройдуть далі, якщо буде 3:1 – тоді команди зіграють «золотий сет» до 15 очок. А ось перемоги з рахунком 3:2 буде замало. Поразка ж, зрозуміло, також не влаштує команду з Городка.

Вболівальники «Епіцентру-Подолян», який мешкають в Городку, зможуть подивитися наживо гру на екрані, який встановлений на центральній площі міста. А ось інші прихильники «бізонів» матимуть змогу стежити за грою під час прямої трансляції на телеканалах «XSPORT+» та  «Перший Подільський». Також запланована трансляція й в «Youtube».

Читайте також: Хмельницький волейбольний клуб «Поділля» очолив вищу лігу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую