ye-logo.v1.2

Волейбол. Городоцький «Епіцентр-Подоляни» провів чергові матчі в Львові

Спорт 1951
Епіцентр-Подоляни продовжують вигравати усі матчі чемпіонату України
Епіцентр-Подоляни продовжують вигравати усі матчі чемпіонату України. Фото: facebook.com/epicentrpodolyany

Подоляни продовжують перемагати своїх суперників.

У чемпіонаті України з волейболу в Суперлізі серед чоловіків відбулися матчі 9 туру. Городоцький «Епіцентр-Подоляни» свої матчі проводив у Львові, де здобув чергові дві впевнені перемоги над суперниками.

29 січня на «Епіцентру-Подолянам» протистояла «Збірна Полтавської області - ВК «Решетилівка». Полтавчанам не вдалося нав’язати гру подолянам, і команда з Городка без проблем здолала суперника з рахунком 3:0 (25:14, 25:14, 25:17). Найрезультативнішим у складі «Епіцентру-Подолян» став Дмитро Вієцький, який приніс своїй команді 11 очок.

Сьогодні, 30 січня, подоляни зіграли й з аутсайдером Суперліги – «Буревісником-ШВСМ» із Чернігова. І знову впевнено перемогли 3:0 (25:17, 25:17, 25:8). Цього разу найрезультавнішим у команді з Хмельниччини був боснійський нападникАлен Дідович, який заробив 11 очок.

«Епіцентр-Подоляни» продовжує очолювати турнірну таблицю, маючи у 18 матчах 18 перемог. Попереду на команду очікують матчі 10 туру, які пройдуть в Городку. 5 лютого подоляни зіграють із «Дніпром-Прометеєм», а 6 лютого проти «Збірної Харківської області - Юридичної академії». Обидва суперника борються за потрапляння у ТОП-4 команди регулярного чемпіонату.

Нагадаємо, нещодавно команда з Городка подолала черговий етап Кубка України.

Читайте також: «Епіцентр-Подоляни» зупинили свою єврокубкову ходу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую