ye-logo.v1.2

Футбольні клуби «Поділля» та «Агробізнес» повертаються в Україну, щоб захищати рідну землю

Спорт 2278
Футболісти Хмельниччини готові захищати Україну
Футболісти Хмельниччини готові захищати Україну. Фото: з архіву

Команди готувалися в Туреччині.

Хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес» достроково завершили свої закордонні збори, щоб повернутися додому, де 24 лютого розпочалася масштабна війна.

Ще вчора, 25 лютого, пресслужба ФК «Агробізнес» оприлюднила заяву, в якій йдеться: «Після 24 лютого, коли російські загарбники вторглися в Україну, футбол, який для нас є справою життя, відходить на другий план. Кожен з нас бажає повернутися в Україну, до своїх сімей, рідних та близьких, стати пліч-о-пліч із співвітчизниками на захист Батьківщини. «Агробізнес» найближчими днями повернеться додому».

Сьогодні ж, 26 лютого, пресслужби хмельницького «Поділля» оприлюднила звернення президента клубу Євгена Бедермана: «У ці дні Україна переживає найстрашніші дні своєї сучасної історії. Футбольний клуб «Поділля» не може стояти осторонь війни за нашу незалежність та ідентичність, ми готові ставати та боронити нашу рідну землю від агресора у лиці Росії. Повідомляємо, що футболісти першої команди повертаються до міста і готові стати до зброї. Деякі хлопці будуть безпосередньо залучені до Збройних сил України, а решта має намір захищати місто у складі Територіальної оборони. Особисто я, як президент клубу, також вступаю до територіальної оборони, готовий разом з усіма дати відсіч загарбникам».

Враховуючи те, що повітряний простір над Україною зачинений, вилетіли з Туреччини проблематично. Та, за нашими даними, «Агробізнес» та хмельницьке «Поділля» планують дістатися спочатку до однієї з європейських країн, звідки вже автобусами повернутися на Хмельниччину.

Нагадаємо, обидві команди виступають в чемпіонаті України в першій лізі. Першість мала відновитися 19 березня. Але через напад Росії все призупинено.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую