ye-logo.v1.2

Баскетбол. Капітан БК «Хмельницький» увійшов до складу збірної України

Спорт 2224
Антон Давидюк у складі збірної України з баскетболу 3 на 3 змагатиметься за путівку до фіналу ЄвроБаскету
Антон Давидюк у складі збірної України з баскетболу 3 на 3 змагатиметься за путівку до фіналу ЄвроБаскету. Фото: з архіву

Антон Давидюк змагатиметься за путівку на чемпіонат Європи.

Вже на наступного тижня відбудеться кваліфікація чемпіонату Європи з баскетболу 3х3 серед національних збірних.
Збірні України (чоловіча та жіноча) виборюватимуть путівку на чемпіонат Європи 3-4 червня в ізраїльському Тель-Авіві. Про це повідомили в пресслужбі Федерації баскетболу України.

І до складу чоловічої збірної увійшов капітан баскетбольного клубу «Хмельницький» Антон Давидюк. Його парнерами на майданчику стануть Андрій Кожем’якін (Миколаїв), Ілья Нємцу («Харківські Соколи») та Антон Мусієнко («Кельти» Івано-Франківськ).

Чоловіки стартуватимуть у групі «В» з Францією та Грецією. У кваліфікації у Ізраїлі путівки на чоловічий «ЄвроБаскет» отримають команди-фіналісти відбору. Також, за підсумками інших відбіркових турнірів путівки на чемпіонат Європи отримає найкраща в порівнянні серед третіх команд.

Нагадаємо, Антон Давидюк у баскетболі 3 на 3 в грудні минулого року разом із Миколою Полюляком, Михайлом Горобченком та Нікітою Когутом на етапі Кубка України посіли друге місце. У фіналі «Хмельницький» програв івано-франківським «Кельтам».

Читайте також: «Хмельницький» - «Прометей-2»: дебют Шликової та друга сходинка в таблиці (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую