ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» готується дебютувати в першій лізі

Спорт 4489
Барбоса да Сілва, попри війну в Україні, готовий продовжити виступати за дунаєвецький Епіцентр
Барбоса да Сілва, попри війну в Україні, готовий продовжити виступати за дунаєвецький Епіцентр. Фото: з архіву

Із минулорічного складу в команді залишилося шість футболістів.

Дунаєвецький «Епіцентр», який минулого сезону виступав у другій лізі чемпіонату України з футболу, розпочав підготовку до нової першості. І, як розповів сайту «Є» директор ФК «Епіцентр» Володимир Ігнатьєв, команда в сезоні 2022-2023 років гратиме в першій лізі.

«У нас залишилося шість футболістів із того складу, який грав у минулому сезоні. Це Чернобай, Жмуйда, Ничипоренко, Морозов, Беженар та Барбоса. Але бразилець ще має доєднатися до команди. І він не боїться повертатися в Україну, - каже Володимир Петрович. – Готуємося в Дунаївцях. Зараз тренер команди Олег Надуда переглядає потенційних новачків. Наразі маємо таких 16. Деякі з них пограли за луцьку «Волинь», львівські «Карпати». Є і екс-гравці «Поділля» з Хмельницького. Свій перший спаринг плануємо провести 20 липня на Тернопільщині в Великих Гаях проти «Агрона».

Де свої домашні матчі в першій лізі проводитиме «Епіцентр», поки остаточно не визначено. Команда планує грати в Дунаївцях, але в клубі не виключають того, що гратимуть у Кам’янці-Подільському на оновленому стадіоні.

Коли ж розпочнеться новий сезон, також поки невідомо. Попередньо, як раніше заявляв міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, чемпіонат України з футболу стартуватиме 23 серпня. Але матчі проходитимуть без глядачів та з дозволу військової адміністрації.

Які команди гратимуть у першій лізі, поки що немає повного списку. «Попередньо має бути дві групи по 8 команд», - каже Володимир Ігнатьєв.

Нагадаємо, минулого сезону в першій лізі грали інші представники Хмельниччини – хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес». Але новий чемпіонат вони пропускатимуть. Відповідні заяви клуби вже озвучили, про що сайт «Є» повідомляв.

Дунаєвецький «Епіцентр» виступав у групі «А» другої ліги, в якій на зимову перерву пішов на 5 місці. Але через вторгнення росії 24 лютого 2022 року чемпіонат України команди так і не дограли.

Читайте також: Хмельницький ФК «Поділля», наймовірніше, не гратиме в новому чемпіонаті України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую