ye-logo.v1.2

Футбол. Дунаєвецький «Епіцентр» зіграв матч із полонським «Колосом»

Спорт 3120
Олег Ничипоренко (у білій формі) один із небагатьох футболістів, який, після масштабного вторгнення росії, продовжить виступати за Епіцентр
Олег Ничипоренко (у білій формі) один із небагатьох футболістів, який, після масштабного вторгнення росії, продовжить виступати за Епіцентр. Фото: з архіву

Ця гра стала першою для дунаєвчан у рамках підготовки до чемпіонату України в першій лізі.

18 липня у Дунаївцях пройшов контрольний поєдинок, в якому місцевий «Епіцентр» приймав «Колос» із Полонного. Гості готуються до виступів у чемпіонаті України серед аматорів, а господарі, як відомо, новий сезон проведуть у першій лізі ПФЛ.

«Колос», попри свій аматорський статус, переміг «Епіцентр» з рахунком 2:1. Хоча першими рахунок у грі відкрили дунаєвчани, але під завісу першого тайму «Колос» відігрався. А вже наприкінці другого тайму команді з Полонного вдалося забити переможний гол.

«Програли через власні помилки, - у коментарі сайту «Є» розповів директор ФК «Епіцентр» Володимир Ігнатьєв. – Спочатку помилився голкіпер, який в нас на перегляді, коли віддав пас не захиснику, а нападник «Колоса». А другий гол – наш гравець зрізав м’яч у власні ворота. Але нічого страшного в цьому немає, команда зараз під великим навантаженням, це ж лише перший збір, багато хто з хлопців тривалий час не грали. Ну, і, власне, формується нова команда. Адже з минулого складу в нас у першому таймі зіграв лише Морозов, а після перерви – Беженар, Жмуйда та Ничипоренко. Решта – гравці, яких ми переглядаємо».

Очікують в «Епіцентрі» й на приїзд бразильця Барбоси да Сілви, який, не зважаючи на війну, готовий повернутися в Україну. Але поки є проблеми, як дістатися в нашу країну. Утім, як каже Володимир Петрович, планується, що Барбоса прибуде в Дунаївці за тиждень-два, і тоді доєднається до команди.

Вже завтра, 20 липня, «Епіцентр» проведе свій другий контрольний спаринг. Цього разу на Тернопільщини проти «Агрона». Також є домовленості зіграти в Чернівцях 31 липня проти «Буковини» та 5 серпня проти івано-франківського «Прикарпаття». Не виключають у клубі, що 29 липня зіграють ще один контрольний матч – з теофіпольської «Іскрою» чи вінницькою «Нивою».

Читайте також: Яким буде новий чемпіонат Хмельницької області з футболу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую