ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: «Случ» та «Колос» провели свій матч

Спорт 1778
Колос з Полонного виграв свій другий матч у чемпіонаті області
Колос з Полонного виграв свій другий матч у чемпіонаті області. Фото: ілюстратвине з архіву

Діючий чемпіон зміг здобути виїзну перемогу.

Вчора, 14 вересня, в Красилові відбувся матч 3 туру чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги, в якому місцевий «Случ» приймав полонський «Колос». Цей поєдинок був перенесений, оскільки команда з Полонного виступає ще в чемпіонаті України серед аматорів.

«Колос», який торік став чемпіоном області та ставить за мету підтвердити своє чемпіонство, зміг здолати «Случ» з рахунком 2:0. Голами за полонську команду відзначилися Владислав Брицький та Олександр Попадюк.

Тепер у «Колоса» в активі дві перемоги та одна поразка, і команда з 6 очками продовжує «переслідувати» «Іскру» з Теофіполя, яка поки що демонструє стовідсотковий результат.

Нагадаємо, матчі 4 туру першості області пройдуть 17 вересня. Хмельницьке «Поділля» вдома прийматиме «Случ», а «Іскра» в Теофіполі зіграє з ФК «Антоніни». Матч «Перлини Поділля» проти «Колоса», через участь полонської команди в аматорській першості, відбудеться 21 вересня. До цього ж «Колос» 18 вересня проведе свій другий поєдинок в аматорській першості України на Івано-Франківщині в Коломиї проти ФК «Варатик».

Читайте також: У Красилові відбувся Відкритий Кубок з плавання

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую