ye-logo.v1.2

Футбол. «Колос» здобув другу перемогу в аматорському чемпіонаті України

Спорт 1803
Колос з Полонного у двох матчах чемпіонату України з футболу серед аматорів забив 9 голів
Колос з Полонного у двох матчах чемпіонату України з футболу серед аматорів забив 9 голів. Фото: з архіву

Цього разу команда з Полонного перемогла на Івано-Франківщині.

Сьогодні, 18 вересня, «Колос» із Полонного провів свій матч другого туру чемпіонату України з футболу серед аматорів у групі 1. Після стартового успіху на Вінничині, де «Колос» здолав «Факел» із Липовця з рахунком 5:0, полончани завітали в Калуш, в якому зустрітилися із ФК «Варатик».

Дощ не завадив чемпіону Хмельницької області 2021 року здобути не лише перемогу, а й з розгромним рахунком. Щоправда, в першому таймі «Колос» лише раз вразив ворота суперника – забив Микола Коляда.

Та в другому таймі підопічні Сергія Бадрака забили ще тричі. Голам відзначилися Олег Кошка, Ігор Носарєв та Олександр Попадюк. Отож, «Колос» переміг з рахунком 4:0.

Тепер на полонську команду 21 вересня очікує матч четвертого чемпіонату області в Білогір’ї проти «Перлини». Нагадаємо, інші команди свої ігри обласної першості провели вчора, 18 вересня.

Ну, а в чемпіонаті України серед аматорів «Колос» зіграє 24 вересня проти «Агрона» з Тернопільської області. Цей матч пройде в Полонному. Відзначимо, що після двох турів у «Колоса» 6 очок та 9 забитих голів (у графі пропущенних – нуль).У «Агрона» також дві перемоги в перших матчах – на виїзді над «Луцьксантехмонтажом №536» 1:2 та вдома над «Факелом» 2:0.

Читайте також - Першість області з футболу: «Случ» та «Колос» провели свій матч

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую