ye-logo.v1.2

До сенсації «динамівцям» не вистачило декілька хвилин

Спорт 3090

Хмельничани програли в Новій Каховці «Енергії», ведучи в рахунку 2:1. Втримати перемогу футболістам «Динамо» завадив брак досвіду

Після перемоги над «Єдністю» з рахунком 5:1, від «динамівців» очікували чергового подарунку для вболівальників. Але наступним суперником хмельничан став лідер другої ліги групи «А» «енергія» з Нової Каховки. Дехто навіть говорив, що, якщо «Динамо» повернеться із Херсонської області хоча б з одним здобутим очком, це буде справжньою сенсацією.

Гості ж обрали захисну модель гри проти «Енергії», яка ледь не призвела до сенсаційного результату. Вже на 21 хвилині матчу Денис Шевчук вийшов віч-на-віч із голкіпером господарів та відкрив рахунок у грі. Але «Енергія» через шість хвилин отримала шанс зрівняти рахунок, коли рефері призначив пенальті у ворота Андрія Рябого. Скористатися цим господарі не змогли – удар Батраченка прийняла на себе поперечина воріт «Динамо».

Після перерви новокаховська команда дотиснула гостей, зрівнявши рахунок на 55 хвилині матчу. Але радіти господарям було зарано. Через чотири хвилин швидка контратака завершилася блискучим пасом Олега Данченка на Микиту Донгаузера, який ефектно пробив по воротам господарів. І, що, найголовніше, ефективно! «Динамо» знову повело в рахунку. На жаль, втримати перевагу хмельничанам не вдалося. Ще наприкінці першого тайму поле через травму залишив досвідчений Максим Кривий. А в другій половині гри через пошкодження пішов і швидкий форвард Шевчук. «Енергія» ж скористалася відсутністю досвіду в багатьох футболістів хмельницького клубу і на 87 хвилині поєдинку забила вдруге. Ще через дві хвилини молодий Євген Місюра в своєму штрафному майданчику порушив правила і арбітр вдруге призначив пенальті у ворота Андрія Рябого. Цього разу «динаміців» нічого не врятувало і рахунок став 3:2.

«Енергія», перемігши «Динамо», зберегла за собою першу сходинку в турнірній таблиці, а хмельничани – залишилися на сьомому місці.

Свій наступний матч подоляни проведуть вдома. 13 серпня на СК «Поділля» «Динамо» прийматиме черкаський «Славутич», який у трьох перший турах набрав сім очок (дві перемоги та одна нічия), та посідає третє місце.
Ну, а як забивалися голи в Новый Каховці, дивимося у наступному відео:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую