ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: у чотирьох матчах забили 17 голів

Спорт 2071
У чемпіонаті області з футболу тривають змагання, за підсумками яких мають визначити чемпіона Хмельниччини 2022 року
У чемпіонаті області з футболу тривають змагання, за підсумками яких мають визначити чемпіона Хмельниччини 2022 року. Фото: з архіву

Відбулися поєдинки 7 туру.

 У чемпіонаті Хмельницької області в Прем’єр-лізі та першому дивізіоні пройшли матчі чергового туру. Обійшлося без несподіванок. Адже ті команди, які вважалася фаворитам протистоянь, здобули свої перемоги. Отож, детальніше у новині від сайту «Є».

Прем’єр-ліга

У Теофіполі «Іскра», яка нещодавно зазнала першої поразки в чемпіонаті від полонського «Колоса», приймала хмельницьке «Поділля». Команда, яку очолює Ігор Шишкін, змогла здолати юних хмельничан, так би мовити, «на досвіді». «Іскра» забила двічі, і обидва голи на рахунку Володимира Нагорняка. Примітно, що забивали теофіпольчани наприкінці таймів. Перший гол на 44 хвилині, другий – вже на 90+2 хвилині. Тож «Іскра» виграла в «Поділля» 2:0 та повернула собі перше місце в турнірній таблиці. Щоправда, «Колос» свою гру 7 туру проведе 12 жовтня в Антонінах, в відтак, якщо виграє, поверне собі першу позицію.

У Красилові «Случ» приймав «Перлину Поділля» з Білогір’я. Перший тайм завершився перевагою господарів у два голи – забивали Ігор Журавльов на 15 хвилині та Гор Захарян на 41 хвилині. Та в другому таймі команда Лева Сергеєва відзначилася ще двічі – обидва голи забив Сергій Якобчук (на 72 та 90+2 хвилинах). Отож, «Случ» переміг 4:0 та, як мінімум, до 12 жовтня перебувати на третій позиції в турнірній таблиці, допоки «Антоніни» не зіграють із «Колосом».

Поки в чемпіонаті області грали матчі 7 туру, «Колос» із Полонного проводив свій поєдинок 5 туру в першості України серед аматорів. Вдома приймали луцький «ЛСТМ». І на 6 та 14 хвилинах Богдан Скоцький вразив ворота суперника, принісши перемогу «Колосу» з рахунком 2:0. Відзначимо, що команда з Полонного після 5 матчів в аматорській першості посідає 1 місце в групі 1, маючи в активі 13 очок.

Ну, а в 8 турі чемпіонату області 15 жовтня «Поділля» в Хмельницькому зіграє з ФК «Антоніни», а «Іскра» в Білогір’є проведе матч проти «Перлини Поділля». Матч «Колос» - «Случ» запланований на 19 жовтня, адже команда з Полонного 15 жовтня гратиме вдома в аматорський першості першості проти «Скали 1911» зі Стрия Львівської області.

Перша ліга

Запеклим видався матч на станції Дунаївці, де місцевий «Спортлідер» приймав «Оболонь-Чемерівці». Але це і не дивно, адже команди – сусіди в турнірній таблиці. Чемерівчани посідали другу сходинку, дунаєвчани – третю. Утім, господарям не вдалося здолати гостей, щоб наздогнати за кількістю набраних очок. Матч «Спортілдер» - «Оболонь-Чемерівці» завершився з рахунком 0:1.

У Дунаївцях лідер першої ліги приймав «Поділля-2». У цій грі – жодних сенсацій. ФК «Дунаївці» переміг «Поділля-2» з рахунком 9:1.

Матчі наступного туру пройдуть 15 жовтня. «Поділля-2» у Хмельницькому прийматиме «Спортлідер», а ФК «Жищинці», які пропускали 7 тур, зіграють проти ФК «Дунаївці».

Читайте також: «Епіцентр» зазнав мінімальної поразки в Івано-Франківську

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую