ye-logo.v1.2

Волейбол. Команда з Городка впевнено перемагає суперників

Спорт 1872
Волейбольний клуб Епіцентр-Подоляни, після успішного старту в чемпіонаті України, готується до Єврокубків
Волейбольний клуб Епіцентр-Подоляни, після успішного старту в чемпіонаті України, готується до Єврокубків. Фото: facebook.com/epicentrpodolyany

У чемпіонаті України в Суперлізі «Епіцентр-Подоляни» здобули п’ять перемог із п’яти.

Відбулися матчі другу туру волейбольної першості країни серед чоловіків. І беззаперечним лідером змагань є команда з Хмельниччини – «Епіцентр-Подоляни», яка представляє Городок.

Чергові поєдинки знову пройшли в Чернівцях. Вигравши у першому турі два матчі, у другому на «Епіцентр-Подоляни» очікували три поєдинки. І городоцька команда впевнено виграла їх. Спочату з рахунком 3:0 діючі чемпіони України переграли «Барком-Збірну України U-18», а потім здолали і «Поліцію охорони-ЗУНУ-Динамо» з Тернополя. У заключному матчі другого туру подоляни знову перемогли 3:0. Цього разу «МХП-Вінницю».

Наразі «Епіцентр-Подоляни» мають в активі перемог у п’яти матчах.

Попереду на команду з Городка очікують матчі на міжнародному рівні – Кубку Виклику. В 1/32 фіналу «Епіцентр-Подоляни» 12-13 жовтня мають зіграти проти словенського «Марібора».

Нагадаємо, минулу першість України в Суперілізі через масштабне вторгнення росіян не дограли. А тому волейболісти «Епіцентру-Подолян» достроково стали чемпіонами України.

Читайте також: Веслувальниця Анастасія Дежицька з Хмельницького виборола срібло на чемпіонаті світу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую