ye-logo.v1.2

Аматорський футбол. Теофіпольська «Іскра» програла на Львівщині

Спорт 3502
Іскра з Теофіполя в Стрию Львівської області програла перший матч Скалі 1911 з рахунком 4:0
Іскра з Теофіполя в Стрию Львівської області програла перший матч Скалі 1911 з рахунком 4:0. Фото: facebook.com/skala1911/

Чемпіон Хмельницької області поступився в першому матчі 1/8 фіналу Кубка України серед аматорських команд.

«Іскра» з Теофіполя, яка нещодавно стала чемпіоном Хмельниччини 2022 року, 9 листопада провела свій перший поєдинок у Кубку України серед аматорів. У Стрию Львівської області новоспечений чемпіон області програв «Скалі 1911».

Господарі поля, які в чемпіонаті України серед аматорів в групі «1», де лідирує «Колос» з Полонного, посідають третє місце, змогли по два рази вразити ворота суперника в кожному таймі. Тож «Скала 1911» виграла з рахунком 4:0.

«Поїхали за досвідом, але він виявився доволі гірким, - після матчу в Стрию розповів сайту «Є» Ігор Шишкін, головний тренер «Іскри». – Для деяких наших футболістів цей матч взагалі став першим на такому рівні. Але все одно ми сьогодні, на жаль, зіграли не в той футбол, який вміємо».

Далі на команди очікує матч-відповідь у Теофіполі, який має відбутися 16 листопада. «Давайте відверто… ми навряд чи зможемо забити «Скалі» 4-5 голів, щоб пройти до чвертьфіналу. Але це не означає, що вдома ми не гратимемо на перемогу. Впевнений, що хлопці докладуть максимум зусиль, щоб у другому матчі виграти в суперника», - зазначив Ігор Шишкін.

Читайте також: «Колос» знову перемагає, «Іскра» готується до Кубку

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую