ye-logo.v1.2

Гандбол. Хмельницькі команди провели свої перші матчі

Спорт 1688
Хмельничанки в двох матчах 1 туру набрали два очки та посідають третє місце в Суперлізі
Хмельничанки в двох матчах 1 туру набрали два очки та посідають третє місце в Суперлізі. Фото: Сергій Цукіло, Федерація гандболу України

Завершився перший тур чемпіонату України з гандболу серед жіночих та чоловічих команд.

У чемпіонаті України з гандболу в жіночій Суперлізі та чоловічій вищій лізі, в яких виступають команди з Хмельницького, завершився стартовий тур. І обидві хмельницькі команди здобули по одній перемозі та поразці.

Жіноча команда «ДЮСШ-1 ХНУ», яка в цьому сезоні дебютує в найвищому дивізіоні, як сайт «Є» повідомляв, вже у першому ж матчі здобула перемога. Хмельничанки обіграли «Спартак -ШВСМ» з Києва з рахунком 30:25. А ось у другій грі першого туру нашим дівчатам протистояла команда «КЗ КОР БСФ» із Броварів Київської області. У цій грі рахунок 40:23 на користь броварчанок. Отож, команда з Хмельницького в стартовому турі набрала два очки та посідає третє місце в Суперлізі.

У Хмельницькому пройшов стартовий тур гандбольної першості серед чоловіків у вищій лізі. «ХНУ – ДЮСШ-1» у першій грі зіграв із «Ізмаїлом». Запекла боротьба завершилася мінімальною перемогою гостей з рахунком 24:23. У другому матчу хмельничани реабілітувалися, здолавши «ВДПУ-МДЮСШ№3» з Вінниці з рахунком 34:20.

Після першого туру чоловіча команда з Хмельницького з двома очками, як і жіноча, йде на третій позиції.

Читайте також: Футбол. «Нива» - «Епіцентр»: сніг, характер та нічия (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую