ye-logo.v1.2

Борці з Хмельниччини на чемпіонаті України здобули по три «срібла» та «бронзи»

Спорт 1884
Спортсмени з Хмельниччини здобули низку перемог на чемпіонаті України з вільної боротьби
Спортсмени з Хмельниччини здобули низку перемог на чемпіонаті України з вільної боротьби. Фото: Хмельницької ОВА

Змагання проходили з 15 по 18 листопада в Коломиї Івано-Франківської області.

Протягом 15-18 листопада на Івано-Франківщині, в місті Коломиї, відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед юніорів та юніорок 2002-2004 років народження (U20). Про це повідомляє пресслужба Хмельницької обласної військової адміністрації.

На цих пзмаганнях наш край представляли 13 спортсменів. «Всі вони гідно боролися, докладаючи максимум зусиль та здобутих в процесі тренувань навичок. На п’єдестал пошани змогли зійти шестеро», – йдеться у повідомленні.

За результатами боротьби, срібло здобули Максим Школьняк (у ваговій категорії 74 кг), Єлизавета Хома (55 кг) та Олександра Іщенко (72 кг). Максим Школьняк мав доволі успішний виступ ще й тому, що виконав норматив майстра спорту України.

Бронза – у Даніїла Ткачука (61 кг), Костянтина Задоянчука (97 кг), вихованців Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді. Третє місце також у Василя Яценка (92 кг) з Кам’янець-Подільської ДЮСШ № 2.
Загалом, у командному заліку наші юніори стали четвертими, а дівчата посіли сьоме місце.

Такого результату спортсмени Хмельниччини змогли досягти завдяки власним зусиллям під фаховим супроводом тренерів – Юрія Дячка, Анни Войтової, Леоніда Пилипчука, Валентини Личак та Василя Яценка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую