ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу – визначили дату фіналу

Спорт 2149
Матчем Колос-Дунаївці завершиться футбольний сезон 2022 року в змаганнях, які проводить обласна асоціація футболу
Матчем Колос-Дунаївці завершиться футбольний сезон 2022 року в змаганнях, які проводить обласна асоціація футболу. Фото: ілюстративне з архіву

Вирішальний матч проведуть у Хмельницькому.

Фінал Кубка Хмельницької області «Пам’яті Героїв України» з футболу пройде 29 листопада о 13:00 в Хмельницькому. Про це сайту «Є» розповів голова Хмельницької обласної асоціації футболу Ігор Хіблін.

«Ми планували провести цей поєдинок раніше, але погодні умови не дозволили, - каже Ігор Миколайович. – Звісно, і зараз погода не дуже тішить, але ж потрібно визначити володаря кубка. Тому прийняли рішення провести фінал 29 листопада. Матч пройде на полі хмельницької ДЮСШ №1».

Нагадаємо, у фіналі змагань зустрінуться «Колос» із Полонного та ФК «Дунаївці». У піфіналі «Колос» переміг «Оболонь-Чемерівці» з рахунком 4:2, а ФК «Дунаївці» - «Перлину Поділля» з Білогір’я з рахунком 5:2. Зауважимо, що в чемпіонаті області «Колос» став срібним призером у Прем’єр-лізі, а дунаєвчани виграли змагання в першій лізі.

За регламентом Кубка області, якщо в основний час матчу «Колос» - «Дунаївці» буде зафіскований нічийний рахунок, то переможця визначать у серії пенальті.

Читайте також: «Нива» - «Епіцентр»: сніг, характер та нічия (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую