ye-logo.v1.2

Чемпіонат України з кульової стрільби – серед призерів хмельницькі спортсмени

Спорт 2148
Вітаємо призерів
Вітаємо призерів. Фото: adm-km.gov.ua

Змагання відбувалися між дорослими учасниками.

Протягом тижня у Львові спортсмени з 15 областей змагалися за нагороди зимового чемпіонату України серед дорослих з кульової стрільби. Всього у чемпіонаті взяли участь 252 стрільці. Серед них були хмельницькі спортсмени.

Як повідомляють у пресслужбі ОВА, хмельничани виступали у двох вправах: у стрільбі з пневматичної гвинтівки з відкритим прицілом по рухомій мішені: ГП-12 – 60 залікових пострілів, з яких 30 повільний біг мішені – 5 секунд на постріл та 30 швидкий – 2,5 секунди на постріл; ГП-11а – 40 пострілів: 20 повільний та 20 швидкий у змішаному порядку.

«Наші спортсмени у складі представників обласної школи вищої спортивної майстерності – заслужених майстрів спорту України Ігоря Кізими, Андрія Гільченка та майстра спорту України міжнародного класу Дениса Баблюка здобули впевнену перемогу у вправі ГП-12 в командному заліку», - йдеться у повідомленні.

Загальний успіх забезпечили індивідуальні виступи: Баблюк став чемпіоном в особистому заліку, Кізима – срібним призером. У вправі ГП-11а відбулися лише особисті змагання: переміг Кізима (390 очок), у Баблюка друге місце (383 очок), вінничанин Даніїл Даниленко третій (377 очок).

Серед жінок бронзовими призерками у вправі ГП-12 у командному заліку стали майстри спорту України міжнародного класу Анастасія Савельєва, Крістіна Гілевич і Маргарита Тарканій, срібло в особистому заліку – у Савельєвої. У вправі ГП-11а Тарканій завоювала бронзову медаль.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую