ye-logo.v1.2

«Хмельницькі ветерани» здобули першість на турнірі з баскетболу в Житомирі

Спорт 2307
Досвід  хмельницьких ветеранів,  їх впевненість у власних силах і можливостях,  взяли верх над суперниками
Досвід хмельницьких ветеранів, їх впевненість у власних силах і можливостях, взяли верх над суперниками. Фото: надане сайту "Є" Анатолієм Стасишиним

Команди з Житомира, Коростеня, Полонного та Хмельницького розіграли між собою 1-4 місця.

На Житомирщині у селищі Першотравневе відбувся турнір з баскетболу серед ветеранів, вік яких склав «50 +». Команди, котрі з’їхалися з Житомира, Коростеня, Полонного та Хмельницького, розіграли між собою 1-4 місця. Команда БК «Хмельницькі ветерани», яка вчергове взяла участь у такому турнірі, виявилася найсильнішою.

«У першому матчі наші ветерани баскетболу зустрілися з досить непоступливою командою з Коростеня, - розповідає Анатолій Стасишин, член БК «Хмельницькі ветерани». - Вже у першій половині матчу хмельницька команда поступалася своїм суперникам майже двадцятьма балами, оскільки середній вік команди із Житомирської області був значно нижчий, ніж нашої, а її гравці були досить амбіційні. Проте досвід наших ветеранів, їх впевненість у власних силах і можливостях, взяли верх».

Кінцівку матчу БК «Хмельницькі ветерани» провели упевненіше та здолали свого суперника з різницею у п’ять балів. Найбільшу кількість балів принесли у скарбничку своєї команди її багаторічні ветерани: Емзар Кучава, Андрій Войцещук, Олександ Сергеєв, Тодор Кордяк.

Другий матч хмельницькі ветерани грали уже через кілька годин, а їх суперником стала команда з Житомира, серед яких було чимало учасників минулої першості світу та Європи з баскетболу серед ветеранів «60+».

«Ця команда, як господар турніру, була впевнена у своїй силі й відтак у перемозі, - зазначає Анатолій Стасишин. - Не зважаючи на фізичну втому, ветерани з Хмельницького проявили неабияку майстерність, волю до перемоги та здолали свого традиційного суперника з перевагою у сім балів: 46:39. І знову свою майстерність продемонстрували ветерани хмельницького баскетболу Емзар Кучава та Андрій Войцещук, закинувши в корзину суперника більшу половину м’ячів від усіх забитих командою».

Таким чином, вигравши поспіль два матчі, команда - БК «Хмельницькі ветерани» здобула перше місце на цьому турнірі та була нагороджена пам’ятним кубком і грамотами організаторів турніру. Друге та третє місце посіли команди ветеранів баскетболу з Житомира та Коростення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую