ye-logo.v1.2

"Динамо" здобуло другу перемогу в сезоні

Спорт 3181
Фото: Євгенія ДОРОФЄЄВА

Хмельничани з мінімальним рахунком перемогли "СКАД-Ялпуг" з Одеської області

Перед матчем шостого туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «А» в складі хмельничан відбулися деякі зміни. Спочатку до команди повернувся голкіпер Андрій Радченко, від послуг якого «динамівці» відмовилися після минулого сезону. Повернуло керівництво клубу іще двох «непотрібних» - Андрія Яремчука та Анатолія Шляхового. Саме ці двоє футболістів у грі проти «СКАД-Ялпуга» з Одеської області одразу ж вийшли у стартовому складі. А поява Шляхового дозволила тренерському штабу «поставити» на звичну позицію – опорного півзахисника, капітана команди Андрія Лемішевського. Ще один із когорти повернутих – Антон Осокін, хоч і потрапив у заявку на матч, але так і не з’явився.

«Динамо» ж, яке в попередніх п'яти турах здобуло лише три очка, з перших хвилин матчу спробувало відкрити рахунок, натомість ледь само не пропустило. «СКАД-Ялпуг» у першому таймі міг щонайменше двічі забивати, але хмельничан в останній момент рятував голкіпер Андрій Рябой. Відзначимо й те, що й господарі були близькими до голу, але майстерності хмельничанам вочевидь не вистачало. А ось у другому таймі… Вже на 47-й хвилині матчу «динамівці» заробили право на кутовий, який виконав Денис Дяченко. Навіс хавбека «Динамо» результативно замкнув Андрій Лемішевський, який відкрив не лише рахунок у матчі, а й рахунок своїм забитим голам у нинішній першості. Гол додав впевненості господарям поля і вони більше контролювати м'яч, але загострювати ситуацію в чужому карному майданчику не вдавалося. Щоправда, в одній з атак хмельничан ледь не збільшили свою перевагу, але «СКАД-Ялпуг», після удару Дяченка, врятувала стійка. Гості ж і в захисті непогано грали, і в атаку йшли великими силами. Тому наприкінці матчу «динамівці», склалося враження, думали вже лише про збереження переможного рахунку. І зберегти вдалося!

Що ж, перемога в останньому літньому матчі допомогла «Динамо» піднятися з 12 сходинки в турнірній таблиці на 9-ту. Ну, а свій наступний поєдинок хмельничани проведуть третього вересня в Южному Одеської області проти «Реал-Фарму».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую