ye-logo.v1.2

Хмельницькі спортсмени вибороли срібло на чемпіонаті з кульової стрільби

Спорт 2634
Збірна Хмельниччини поступилася кількома балами команді з Вінниччини
Збірна Хмельниччини поступилася кількома балами команді з Вінниччини. Фото: зі сайту Хмельницької міськради

Між собою змагалися 141 спортсмен з десяти областей України.

Протягом 3-6 квітня у Львові чемпіонат України з кульової стрільби серед спортсменів 2005 року народження та молодших. Участь у ньому взяла команда з Хмельницького. У підсумку напруженої боротьби наші спортсмени посіли другу сходинку. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької міської ради.

За її інформацією, на чемпіонаті змагалися 141 спортсмен з десяти областей України. Хмельничани виступали у складі збірної команди області. Серед них були учні Хмельницької обласної дитячо-юнацької спортивної школи Віталій Стецюк, Назар Барановський, Вікторія Синиця (тренер Крістіна Гілевич) та учениця з Кам’янець-Подільської дитячо-юнацької спортивної школи №1 Дарина Черненко (тренер Анастасія Савельєва).

Збірна Хмельниччини набрала 1370 залікових балів. Таким чином спортсмени завоювали срібні медалі у вправі ГП-11 — стрільба з пневматичної гвинтівки з оптичним прицілом, 40 пострілів по рухомій мішені. Наші земляки поступилися лише чотирма балами команді з Вінницької області, яка стала чемпіоном з результатом 1374 бали. А на третій сходинці змагань опинилися спортсмени з Івано-Франківської області.

Читайте також: Легкоатлети Хмельниччини здобули перемогу на всеукраїнських змаганнях з кросу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую