ye-logo.v1.2

Футбол: «Динамо» продовжило вчитися на помилках. Власних

Спорт 3894
Фото: Ольга Поліщук

Хмельничани в матчі сьомого туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «А» поступилися в Южному «Реал-Фарму» з рахунком 2:1

Зустріч сусідів у турнірній таблиці видалася доволі цікавою та непередбачуваною. Вже на 15-хвилині першого тайму одна з атак «динамівців» завершилася голом у виконанні Микити Донгаузера, і, здавалося, хмельничани зможуть, як мінімум, поїхати з Одещини із одним очком. Але… На 45 хвилині матчу автор голу в ворота «Реал-Фарму» побачив перед собою другу жовту картку, через що «Динамо» залишилося грати в меншості. І вже через хвилину помилка Тищенка призвела до того, що господарі зрівняли рахунок у грі.

Навіть у десятьох «Динамо» могло вирвати перемоги. Хмельничанам не вистачило точності на завершальних стадіях атак. Натомість одесити вдруге використали помилки подолян, коли Антонов у власному штрафному майданчику не влучив по м’ячу, і той опинився у нападника «Реал-Фарму», який і забив другий гол у ворота гостей. До завершення гри рахунок 2:1 так і не змінився.

Для «Динамо» ця поразка стала п’ятою в семи матчах. Свій наступний поєдинок хмельничани проведуть 10 вересня в рідних стінах. На спорткомплексі «Поділля» вони прийматимуть чернігівську «Десну».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую