ye-logo.v1.2

Футбол: «Поділля» перемогло шепетівський «Темп»

Спорт 4412

У Хмельницькому відбувся матч 12 туру чемпіонату області з футболу, в якому зійшлися минулорічний чемпіон – «Поділля» та колишня команда вищої ліги України – шепетівський «Темп».

У матчі першого кола в Шепетівці, «Поділля» було розбите із рахунком 6:0. А тому в Хмельницькому гравці хмельницького клубу були зобов’язані вязти реваншу у «Темпа». І зробити це було справою не з легких.

Вже на 13-хвилині поєдинку гості, які, фактично, до цього часу були вимушені захищатися, провели стрімку контратаку, яка завершилася взяттям воріт господарів поля. Такий початок у грі не пригнітив гравців «Поділля» і вони продовжили натиск на суперника. І на 26-хвилині поєдинку Артуру Немому вдалося відновити рівновагу у рахунку. Однак нічия – це не те, чого хотіли подоляни. А тому не дивно, що вони не зупинилися і на 41-хвилині матчу, після розіграшу кутового, повели в рахунку. На перерву ж команди пішли за рахунку 3:1 – «Поділля» на 44-хвилині знову відзначилося після подачі від кутового прапорця.

У другому таймі хмельничани не скинули обертів, але забити ще в ворота шепетівського «Темпу» так і не змогли.

Свій наступний матч «Поділля» проведе в Полонному 10 вересня. В Хмельницькому ж команда гратиме 17 вересня, коли прийматиме «Горинь-Бартнік» з Ізяслава.
Як грали «Поділля» та «Темп», у наступному відеосюжеті:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую