ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» - «Поділля»: підготовка до вирішальних матчів триває (ФОТО)

Спорт 2877
Епіцентр та Поділля провели контрольний поєдинок у Дунаївцях. Багато боротьби, моменти та три голи, два з яких - у ворота хмельницької команди
Епіцентр та Поділля провели контрольний поєдинок у Дунаївцях. Багато боротьби, моменти та три голи, два з яких - у ворота хмельницької команди. Фото: автора

У спарингу двох майбутніх суперників у першій лізі забили три голи.

26 червня в Дунаївцях кам’янець-подільський «Епіцентр» зіграв із хмельницьким «Поділлям». Обидві команди готуються до старту нового чемпіонату України в першій лізі, який має розпочатися 28 липня. Для «Епіцентра» це був перший спаринг у міжсезонні, для «Поділля» - другий. Адже 24 червня хмельничани в Волочиську грали проти «Агробізнеса», якому поступилися з рахунком 2:1. Нині ж оновлене «Поділля», яке поки що, здебільшого, переглядає потенційних новачків, знову поступилося. І знову рахунок гри 2:1.

«Епіцентр» цим поєдинком завершив перший етап підготовки. Як після гри зізнався головний тренер кам’янчан Сергій Нагорняк, для його команди – результат матчу не має значення. Та, власне, рахунок у грі не був головним і для наставника «Поділля» Віталія Костишина. Адже хмельничани, які пропустили минулий сезон через повномасштабне вторгнення, повертаються до змагань і перебувають в активному пошуці нових виконавців. Сьогодні, як і в грі проти «Агробізнеса», тренерський штаб хмельничан переглянув більше десятка потенційних новачків, прізвища яких поки не називають. Але зазначають – пошук футболістів для «Поділля» триває. Контракти з командою підписані лише з двома півзахисниками – Олександром Цибульником та Кирилом Костенком.

Кам’янчани, які зберігли кістяк команди з минулої першості, також намагаються знайти підсилення для своєї команди. Сьогодні вони задіяли одного футболіста, який поки не є гравцем клубу. Чи стане – невідомо.

Епіцентр - Поділля: товариський матч 26 червня 2023 року

Епіцентр - Поділля: товариський матч 26 червня 2023 року.

Та саме «Поділля» у цій грі відкрило рахунок. На 26 хвилині центральний захисник кам’янчан Владислав Мороз не за правилами зупинив форварда «Поділля» в своєму штрафному майданчику, за що арбітр Віталій Маляр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував той, хто його заробив. Рахунок став 0:1.

«Епіцентр» доволі швидко відновив рівновагу в поєдинку, провівши через дві хвилини стрімку атаку, яка завершилася влучним ударом Сергія Стеня. Та й надалі в першому таймі мав ще декілька моментів, щоб забити ще в ворота хмельницької команди. Утім, не реалізували їх.

Утім, вже після перерви на 54 хвилині кам’янчани все таки забили. Після кутового відзначився Андрій Ляшенко. Рахунок 2:1 зберігся до завершення матчу.

Хмельницьке «Поділля» свій наступний контрольний поєдинок планує провести 1 липня в Львові проти «Руху». А «Епіцентр» поки що шукає суперника, з яким зіграє 4 липня. Далі на «Поділля» чекає домашня гра проти вінницької «Ниви» 8 липня, а «Епіцентр» 7 липня зіграє із «Агробізнесом».

До вашої уваги фото з матчу «Епіцентр» - «Поділля»:

Епіцентр - Поділля: попри статус матчу "товариський", гравці обох команди грали так, наче він має певне турнірне значення

"Епіцентр" - "Поділля": попри статус матчу "товариський", гравці обох команди грали так, наче він має певне турнірне значення.

Кирило Костенко

Кирило Костенко минулого сезону грав за "Епіцентр", у наступному - гратиме за "Поділля".

Олександр Жмуйда, захисник "Епіцентра", відіграв увесь матч проти "Поділля"

Олександр Жмуйда, захисник "Епіцентра", відіграв увесь матч проти "Поділля".

Віталій Костишин продовжує шукати підсилення для "Поділля"

Віталій Костишин продовжує шукати підсилення для "Поділля".

Сергій Нагорняк зберіг кістяк "Епіцентра", але хоче підсили свою команду новими виконавцями

Сергій Нагорняк зберіг кістяк "Епіцентра", але хоче підсили свою команду новими виконавцями.

Епіцентр - Поділля - контрольний поєдинок 26 червня в Дунаївцях

Епіцентр - Поділля - контрольний поєдинок 26 червня в Дунаївцях

Епіцентр - Поділля - контрольний поєдинок 26 червня в Дунаївцях

Епіцентр - Поділля - контрольний поєдинок 26 червня в Дунаївцях

Епіцентр - Поділля - контрольний поєдинок 26 червня в Дунаївцях

Епіцентр - Поділля - контрольний поєдинок 26 червня в Дунаївцях

Епіцентр - Поділля - контрольний поєдинок 26 червня в Дунаївцях

Епіцентр - Поділля - контрольний поєдинок 26 червня в Дунаївцях

Епіцентр у контрольному матчі переміг Поділля з рахунком 2:1.

Читайте також - Регбіліг: у Хмельницькому пройшли фінали чемпіонатів України (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую