ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: стартувало друге коло змагань

Спорт 3163
У чемпіонаті Хмельницької області з футболу розпочалося друге коло змагань
У чемпіонаті Хмельницької області з футболу розпочалося друге коло змагань. Фото: з архіву

На заключну частину чемпіонату вийшли не всі команди.

У чемпіонаті Хмельницької області з футболу пройшли матчі 12 туру, які стали першими в другому колі. Утім, якщо на старті змагань було 12 команд, то тепер участь у першості продовжують 10. Причина – дві команди вирішили завчасно зійти з дистанції.

У другому колі ми не побачимо «Олімп» із Деражні та ФК «Дунаївці». Якщо результати матчів за участі першої анулювали (деражнянці провели менше 50% поєдинків), то ігри дунаєвчан зберегли в турнірній таблиці та наперед усім іншим командам зарахували по три очки – технічних, в поєдинках, які ті мали б зіграти з ФК «Дунаївці». Адже дунаєвчани відіграли більше 50% ігор у першості.

Ну, а друге коло відкрилося ще 16 серпня матчем у Городку, не місцева «Вікторія» приймала лідера першості «Колос» із Полонного. Сенсації не сталося – три голи Миколи Коляди, по два – Івана Кашперука та Богдана Скоцького, а також забитий м'яч Владиславом Брицьким, принесли перемогу гостя. «Вікторія» - «Колос» - 0:8. До слова, вчора, 19 серпня, «Колос» у Полонному провів свій матч в аматорській першості України та переміг 2:0 «Фенікс» з Львівської області (голи забили Павло Гордійчук та Богдан Скоцький).

«Случ» із Красилова, який «дихає» в спину «Колосу», свій поєдинок проводив 19 серпня на виїзді проти ФК «Жищинці». І красилівчани здобули перемогу. Долю поєдинку вже на старті вирішили два голи Гора Захаряна. Та в другому таймі «Случ» збільшив свою перевега, коли на 55 хвилині з пенальті відзначився Максим Веремчук. Господарі ж поля також реалізували пенальті – на 85 хвилині забив Олег Тринадцятко. Та вже на 92 хвилині Віталій Ягодзінський встановив остаточний рахунок у грі - «Жищинці» - «Случ» 1:4.

У Хмельницькому «Поділля» приймало «Іскру» з Теофіполя. У цій грі все вирішили два голи Андрія Дурдаса, який забив ще в першому тайму в ворота господарів. Тож, «Поділля» - «Іскра» - 0:2.

А в Чемерівцях місцева «Оболонь-Чемерівці» здолала «Перлину Поділля» з Білогір'я. Голи Дмитра Мацигіна, Вадима Сіньковського та Романа Скочеляся принесли чемеровецькій команді перемогу з рахунком 3:0.

У Нетішині, де «Енергетик-ХАЕС» приймав ФК «Антоніни», все виріши один гол. Його автором на 73 хвилині став Олег Самойлюк. Отож, нетішинці перемогли з рахунком 1:0.

Турнірне становище команд:

1. «Колос» – 33 очки
2. «Случ» - 31
3. «Іскра» - 26
4. «Енергетик-ХАЕС» - 23
5. «Оболонь-Черемірвці» - 21
6. ФК «Антоніни» - 20
7. «Поділля» - 19
8. «Перлина Поділля» - 13
9. ФК «Жищинці» - 12
10. «Вікторія» - 3
11. ФК «Дунаївці» - 3
12. «Олімп» -

Читайте також: «Поділля» та «Епіцентр» зіграли в Хмельницькому, «Агробізнес» - у Хусті (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую