ye-logo.v1.2

Легкоатлетка Марина Бех-Романчук отримала орден княгині Ольги

Спорт 1902
Хмельницьку легкоатлетку Мирину Бех-Романчук нагородили орденом княгині Ольги
Хмельницьку легкоатлетку Мирину Бех-Романчук нагородили орденом княгині Ольги. Фото: khm.gov.ua

Відповідний указ підписав президент України.

Хмельницьку легкоатлетку Мирину Бех-Романчук нагородили орденом княгині Ольги. Про це повідомили в пресслужбі Хмельницької міської ради. Відповідний указ підписав президент України Володимир Зеленський напередодні Дня фізичної культури і спорту України, відзначивши державними нагородами України членів національної збірної команди України на ІІІ Європейських іграх. Марина Бех-Романчук як чемпіонка цих змагань з легкої атлетики (потрійний стрибок) отримала орден княгині Ольги ІІІ ступеня.

Також 8 вересня в Брюсселі (Бельгія) Марина Бех-Романчук здобула срібну медаль у потрійному стрибку на останньому перед фіналом етапі Діамантової ліги, поступившись ямайській спортсменці Шаніке Ріккетс.

Це четвертий подіум Марини у сезоні на етапах Діамантової ліги - три «срібла» та одна «бронза». Бех-Романчук з Ріккетс підходитимуть до фіналу Діамантової ліги у статусі лідерок - обидві набрали по 30 очок за підсумками п'яти етапів.

Додамо, що фінал Діамантової ліги відбудеться 16-17 вересня в Орегоні (CША).

А в 2024 році в Марини Бех-Романчук буде можливість досягти олімпійської мрії на Іграх-2024 в Парижі.

Нагадаємо, нещодавно у Будапешті пройшли фінальні змагання чемпіонату світу з легкої атлетики в секторі з потрійного стрибка. У ньому також змагалася Марина Бех-Романчук, яка стала срібною призеркою змагань.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую