ye-logo.v1.2

Іван Сівак здобув три золоті нагороди на Кубку світу зі спортивних танців на візках

Спорт 1221
Іван Сівак виступав в індивідуальних змаганнях та в парних з партнеркою Оленою Данкевич
Іван Сівак виступав в індивідуальних змаганнях та в парних з партнеркою Оленою Данкевич. Фото: Рівненського Центру Інваспорт/Jacek Reda

Зараз заслужений майстер спорту України живе у Рівному, проте народився та довгий час проживав Іван Сівак у Нетішині.

Кубок світу зі спортивних танців на візках серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату проходив 16 та 17 вересня цього року в Словаччині у місті Кошице. Іван Сівак виступав у складі національної збірної команди України, де представляв Рівненську область.

Про здобутки спортсмена розповіли у Рівненському регіональному центрі Інваспорт. Лише двом представникам Івану Сіваку та Олені Данкевич вдалось взяти участь у міжнародному спортивному форумі, який об'єднав близько 50 танцюристів із 13 країн світу.

У підсумку Іван Сівак виборов три нагороди: дві золоті медалі в індивідуальних змаганнях серед чоловіків та першість у парних змаганнях у категорії «Соmbi Latin class 2» (один зі спортсменів на візку) у парі з Оленою Данкевич.

Із досягненнями Івана Сівака привітали і на сайті міста Шепетівка. У статті журналісти також розповіли про життєвий шлях спортсмена, а також про його досягнення зі спортивних танців на візках.

«Вітаємо наших танцюристів з неймовірною перемогою, яку вони присвятили ЗСУ та рідній Україні! Бажаємо успішної підготовки до змагань найважливішого в цьому сезоні паратанцювального турніру - чемпіонату світу зі спортивних танців у Генуї 2023, що пройде у листопаді», - йдеться у повідомленні.

У жовтні спортсмени також відавідають міжнародний турнір Para Dance Sport, який буде проходити в Празі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую