ye-logo.v1.2

Футбол. «Кривбас» проти «Динамо», «Шахтар» зіграє з «Дніпром-1» у 14-у турі УПЛ На правах реклами

Спорт 884
Успіх команди Маріно Пушича забезпечив гол Данило Сікана
Успіх команди Маріно Пушича забезпечив гол Данило Сікана. Фото: ukrfootball.ua

З 10 по 12 листопада в українській прем'єр-лізі будуть зіграні матчі 14-го туру. Розповідаємо про найцікавіші поєдинки, які чекають футбольних вболівальників найближчими вихідними.

 Яким буде дебют Шовковського?

В рамках 14-го туру УПЛ «Кривбас» на домашній арені прийме Динамо, інформує https://ukrfootball.ua/. Для Олександра Шовковського цей поєдинок стане дебютним у ролі наставника киян після уходу Мірчу Луческу.

Нагадаємо, що румунський спеціаліст покинув пост очільника Динамо після матчу минулого туру проти «Шахтаря», в якому кияни зазнали поразки із мінімальним рахунком. Керівництво столичного клубу прийняло рішення довірити вакантну посаду екс-голкіперу збірної України, який наразі тимчасово виконує обов'язки головного тренера команди.

Якщо Динамо демонструє провальні результати в УПЛ, то Кривбас наразі лідирує у турнірній таблиці чемпіонату. Колектив Юрія Вернидуба здобув 27 очок у 13-и турах, випереджаючи «Дніпро-1» за рахунок кращого співвідношення забитих і пропущених голів. У минулому турі клуб з Кривого Рогу не втримав переможний рахунок у гостьовому протистоянні з «Поліссям».

Яким буде «Шахтар» після перемоги над «Барселоною»?

Ще одним центральним матчем 14-го туру УПЛ стане протистояння «Шахтаря» та «Дніпра-1». «Гірники» підходять до цієї зустрічі після сенсаційної перемоги над «Барселоною» у Лізі чемпіонів. Нагадаємо, що успіх команди Маріно Пушича забезпечив гол Данило Сікана.

«Дніпро-1» у свою чергу набрав оберти. До матчу проти «гірників» підопічні Юрія Максимова підходять із шістьома перемогами у сімох останніх турах прем'єр-ліги. Такий ривок дозволив дніпрянам здійнятись на другу сходинку рейтингу з умовним відставанням від «Кривбасу». У двох минулих турах чемпіонату «Дніпро-1» здобув шість очок у протистоянні з «Рухом» (2:0) і «Олександрією» (1:0). «Шахтар» в УПЛ був сильнішим за «Динамо» (1:0) і «ЛНЗ Черкаси» (3:0), а у Кубку України «гірники» впевнено здолали «Вікторію».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую