ye-logo.v1.2

Футбол. Важлива перемога «Епіцентра» та поразка «Агробізнеса» в Львові

Спорт 1898
Владислав Мороз відкрив рахунок у матчі Буковина - Епіцентр, якйи завершився з рахунком 0:2
Владислав Мороз відкрив рахунок у матчі Буковина - Епіцентр, якйи завершився з рахунком 0:2. Фото: fcepicentr.com.ua

У першій лізі завершилися матчі 16 туру.

Сьогодні, 12 листопада, дві команди з Хмельниччини провели свої матчі 16 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі групі «А». Кам'янець-подільський «Епіцентр» грав у Чернівцях проти «Буковини», а волочиський «Агробізнес» у Львові протистояв «Карпатам».

«Епіцентру» нині потрібно було вигравати, що у наступних двох турах спокійніше себе почувати. Адже перемога над «Буковиною» гарнатувала кам'янчанам навесні наступного року боротьбу в «Чемпіонській групі», до якої виходять по 5 кращих команд з груп «А» та «Б». І команда Сергія Нагорняка виконала це завдання, вигравши з рахунком 2:0.

Вже на 22 хвилині матчу кам'яначани, після кутового, змогли відкрити рахунок у грі. Данило Кравчук у чужому штрафному майданчику відпасував на Владсилава Мороза і той одразу пробив – потужно та влучно. «Епіцентр» продовжив контролювати гру, але збільшити свою перевагу в першому таймі не зміг.

Після перерви вже «Буковина» час від час влаштовували штурм воріт суперника. Але безрезультатно. А ось «Епіцентр» на 68 хвилині провів стрімку атаку, яка завершилася влучним ударом Андрія Беженара після передачі Кравчука. Отож, «Буковина» - «Епіцентр» 0:2.

«Агробізнесу», який також має високі шанси, щоб навесні грати в «Чемпіонській групі», також нині необіхдно було набирати очки. Щоправда, протистояти довелося лідеру першості – «Карпатам», які в минулому турі зазнали першої поразки в сезоні від «Епіцентра». Та цього разу у протистоянні львіського клубу з іншим представником Хмельниччини, сильнішими були саме «Карпати». Як по грі, так і по рахунку.

Перший гол у ворота подолян на 17 Хвилині матчу п'ятою забив бразилець Ігор Невес. А на 36 хвилині, після кутового, успіх львів'ян подвоїв Владислав Бабогло. Ще олин гол господарі забили на 75 хвилині – відзначився Амбросій Чачуа. Отож, «Карпати» - «Агробізнес» 3:0.

Нагдаємо, ще одна команда з Хмельниччини – хмельницьке «Поділля», свій матч 16 туру зіграла в Тернополі проти «Ниви». Команди зіграли внічию 0:0.

Попереду матчі 17 туру, які пройдуть в один день і мають розпочатися в один час - 18 листопада о 12:00. Тож «Епіцентр» в Кам'янці-Подільському прийматиме івано-франківське «Прикарпаття», а «Агробізнес» у Волочиську – «Буковина». «Поділля» в Хмельницькому зіграє з «Карпатами».

Турнірне становище команд після матчів 16 туру:

1. «Карпати» - 39 очок
2. «Епіцентр» - 27
3. «Нива» (Бузова) – 26
4. «Агробізнес» - 26
5. «Прикарпаття» - 22
6. «Буковина» - 21
7. «Поділля» - 17
8. «Нива» (Тернопіль) – 17
9. «Хуст» - 11
10. «Металіст» - 10

Читайте також: Першість області з футболу. У Полонному зіграли заключний матч чемпіонату 2023 року

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую