ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» завдав першої поразки «Карпатам» та вийшов на третє місце

Спорт 1608
Епіцентр вдалося здолати Карпати з рахунком 3:2
Епіцентр вдалося здолати Карпати з рахунком 3:2. Фото: fckarpaty.org.ua

У чемпіонаті України з футболу в першій лізі пройшли матчі 15 туру.

«Епіцентр» та «Карпати», які мали зіграти в Кам'янці-Подільському 4 листопада, але гру перенесли через тривалу повітряну тривогу, провели свій матч 5 листопада. Поєдинок виявився результативним та переможним для кам'янчан. «Карпати», які до цього не програли жодного матчу, поступилися «Епіцентру».

Футболістам кам'янець-подільського клубу вдалося забити швидкий гол, коли на 5 хвилині відзначився Юрій Глущук. Але далі, як сказав Сергій Нагорняк, головний тренер «Епіцентра», супернику вдалося взяти матч під свій контроль. Як наслідок, львів'яни на 35 хвилині зрівняли рахунок – забив Ян Костенко. А вже на 45 хвилині Костенко віддав результативну передачу на Павла Полегенька, і той вивів «Карпати» вперед.

Більше львів'яни не забивали. А ось «Епіцентру» вдалося переламати хід поєдинку і на 58 хвилині Данило Кравчук відновив рівновагу в рахунку. Ще через 20 хвилин Кравчук скористався помилкою захисника «Карпат» та забив ще раз – 3:2.

Львів'яни намагалися врятуватися від поразки, але кам'янчани не дозволили їм це зробити. Отож, «Епіцентр» - «Карпати» 3:2.

Нагадаємо, ще два представники Хмельниччини провели свої матчі 15 туру раніше. «Агробізнес» у Волочиську переміг тернопільську «Ниву» 2:1, а «Поділля» в Хмельницькому здолало ФК «Хуст» 4:1.

Турнірне становище команд після матчів 15 туру:

1. «Карпати» - 36 очок
2. «Агробізнес» - 26
3. «Епіцентр» - 24
4. «Нива» (Бузова) - 23
5. «Прикарпаття» - 22
6. «Буковина» - 21
7. «Поділля» - 16
8. «Нива» (Тернопіль) – 16
9. «Хуст» - 11
10. «Металіст» - 7

Далі на команди очікують матчі 16 туру. 10 листопада хмельницьке «Поділля» зіграє в Тернополі проти «Ниви», а волочиський «Агробізнес» - 12 листопада гратиме в Львові проти «Карпат». «Епіцентр» також свій матч проведе 12 листопада – в Чернівцях проти «Буковини».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую