ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» зіграло в Тернополі, попереду матчі «Агробізнеса» та «Епіцентра»

Спорт 1057
У Хмельницькому Поділля здолало Ниву 2:0, а ось у Тернополі команди зіграли внічию 0:0
У Хмельницькому Поділля здолало Ниву 2:0, а ось у Тернополі команди зіграли внічию 0:0. Фото: з архіву

У чемпіонаті України з футболу в першій лізі розпочалися матчі 16 туру.

Вчора, 10 листопада, один із трьох представників Хмельниччини в Професіональній футбольній лізі України – хмельницьке «Поділля», зіграв свій поєдинок звітного туру в першій лізі групі «А». Хмельничани грали в Тернополі проти місцевої «Ниви». У Хмельницькому, нагадаємо, хмельничани перемогли 2:0. А ось у Тернополі матч так і не виявив переможця – нічия 0:0.

«Нива» та «Поділля» до цього поєдинку підійшли з однаковою кількістю очок у турнірній таблиці – по 16, та ділили між собою 7 та 8 місце, яке не довзовляє командам по завершенню першого етапу змагань навесні грати у «Чемпіонській групі». Тож, аби зберігати теоретичні шанси на потрапляння в «ТОП-5» команд групи «А», потрібно було вигравати.
Поєдинок пройшов на зустрічних курсах. Та вже в середині першого тайму хмельничани зіткнулися з кадровими проблемами – через травму Олега Веремієнка, довелося робити вимушену заміну. Утім, навряд чи вона суттєво вплинула на подальший перебіг подій на поле. Адже саме «Поділля» було близьким до того, аби відкрити разунок у матчі, коли на 26 хвилині Іван Оробець з розвороту пробивав з метрів 12-ти, але поруч зі стійкою. Ще через 11 хвилин хмельничани могли знову забити, коли Євген Задоя зі штрафного з 25 метрів намагався поцілити в «дев'ятку» воріт «Ниви» - господарів врятував голкіпер Максим Механів.

Маючи певну перевагу в першому таймі, хмельничани не реалізували її. Після гри головний тренер «Поділля» Віталій Костишин зазначив, що в першому таймі його команда виглядала краще, а ось далі... У другій сорокап'ятихвилинці вже господарі поля створювали небезпечні моменти – «Поділля» ж рятував голкіпер Дмитро Непогодов. Утім, і він був би безсилим на 90+3 хвилині, коли пробивав Олег Хруставка – та цього разу хмельничан врятував каптіан команди Дмитро Пріхна, який вчасно підставив головою і м'яч, змінивши траєкторію, полетів за межі поля. У підсумку, «Нива» - «Поділля» 0:0. Нічия, яка все одно зберігає обом командам мінімальні шанси на потрапляння до першої п'ятірки команди групи «А».

Ще два представники Хмельниччини у ПФЛ – волочиський «Агробізнес» та кам'янець-подільський «Епіцентр» свої ігри проведуть 12 листопада. «Епіцентр» у Чернівцях гратиме з «Буковиною», а «Агробізнес» у Львові – проти «Карпат».

Читайте також: «Епіцентр» завдав першої поразки «Карпатам» та вийшов на третє місце

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую