ye-logo.v1.2

Бокс. Хмельничанин Аркадій Карцан став чемпіоном України

Спорт 1485
Аркадій Карцан (у червоному) в фіналі здолав боксера з Харківської області
Аркадій Карцан (у червоному) в фіналі здолав боксера з Харківської області. Фото: fbu.in.ua

Ще дві спортсменки з Хмельниччини стали призерками першості.

 У Львові завершився чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок на призи Андрія Котельника.

Хмельничанин Андрій Карцан змагався у ваговій категорії 92 кілограми. Вихованець тренерів Анатолія та Андрія Чумакових, впевнено дійшов до фіналу. У вирішальному бою на нього чекав Сергій Горсков із Харківщини. Двобій видався видовищним та переможним саме для хмельничанина. Одноголосним рішенням суддів чемпіоном України визнали Аркадія Карцана.

«Чемпіонат був дуже інтенсивний та крутий, - у коментарі спеціалізованому виданню про бокс «Luckypunch.net» сказав Аркадій Карцан. - Ще за півроку до його початку було зрозуміло, що це будуть дуже конкурентні змагання, в яких ми побачимо запеклі поєдинки. Я був лідером у своїй ваговій категорії але навіть це не давало 100% шансу, що я стану чемпіоном України. Тому я в залі викладався та готувався на повну. На змаганнях все було на рівні. Львів - це місто, яке я люблю, тому тут хотілось проявити себе по максимуму, що, на мою думку, я і зробив».

Близькою до чемпіонства була і Ярослава Маринчук. Представниця Хмельниччини у ваговій категорії до 50 кілограмів дійшла до фіналу, в якому поступилися Тетяні Коб з Волині. А відтак – Ярослава Маринчук стала срібною призеркою чемпіонат України. Ще одна хмельничанка – Марія Боруца, здобула бронзову медаль у ваговій категорії 75 кілограмів.

Читайте також: Кам'янчанка стала бронзовою призеркою на чемпіонаті світу з кікбоксингу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую