ye-logo.v1.2

Футзал: «Спортлідер+» здолав двох. На черзі чернівецький «Меркурій»

Спорт 2762
Фото: автора

Хмельницький міні-футбольний клуб «Спортлідер+» продовжує підготовку до нової першості

Минулого вік-енду єдиний представник області в першій футзальній лізі провів дві товариські гри. Спочатку «Спортлідер+» зіграв із кам’янець-подільською «Фортецею». Поєдинок не став легкою прогулянкою для хмельничан, які після першого тайму поступалися кам’янчанам з рахунком 2:1. Але в другому таймі підопічним Івана Стасюка вдалося схилити шальки терезів на власну користь. «Фортеця» хоч і забила ще два голи, але ж пропустила чотири. Отже, матч завершився з рахунком 5:4 на користь «Спортлідера+».

Наступного дня хмельничани зіграли спаринг із представником другої ліги чемпіонату України тернопільським «Королівським смаком». Одразу, що кинулося в очі, так це відсутність одразу ж декількох провідни гравців у складі «Спортлідера+». І це далося взнаки у першому таймі. Поки хмельничани «приглядалися» до суперника, ті не раз завдали клопотів Миколі Стадніку, який в першому таймі захищав ворота першолігового клубу. Але й він не врятував команду на 17 хвилині матчу, коли «Королівський смак» відкрив рахунок у матчі. Цей гол наче додав впевненості господарям, які частіше почали бити по воротах суперника і на 21 хвилині удар Богдана Палійчука став результативним. На перерву команди пішли за рахунку 1:1.

У другій половині матчу «Спортлідер+» заграв цікавіше та швидше. У підсумку на 43 хвилині поєдинку Олексій Колесников вивів свою команду вперед. Але через чотири хвилини тернополяни зрівняли рахунок, провівши стрімку контратаку, яка завершилася голом у ворота господарів, які вже захищав Сергій Олексійчук. Ще через чотири хвилини стрімку, а головне результативну контратаку провели «спортлідерці». Колесников вивів Вадима Рефеля на побачення із тернопільським воротарем і захисник хмельницького клубу майстерно обіграв стража воріт. За три хвилини до завершення матчі дублем у матчі відзначився Богдан Палійчук, який вдруге у матчі влучно пробив із середньої відстані. Вже на останній хвилині поєдинку Вадим Рефель міг збільшити перевагу «Спортлідера+», але цього разу переграти голкіпера гостей йому не вдалося. 4:2 – доволі непоганий результат для команди, яка 22 жовтня дебютуватиме у чемпіонаті України з футзалу серед команд першої ліги.

До цього ж хмельничани планують зіграти ще один товариський матч. Восьмого жовтня в спорткомплексі Хмельницького національного університету «Спортлідер+» о 14.30 зіграє з бронзовим призером минулорічного чемпіонату в першій лізі - чернівецьким «Меркурієм». Цей матч і стане лакмусовим папірцем готовності команди Івана Стасюка до нового сезону.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую