ye-logo.v1.2

Михайло Романчук кваліфікувався у фінал на чемпіонаті світу з плавання

Спорт 630
Михайло Романчук 18 лютого виступить у фіналі на 1500 метрів вільним стилем
Михайло Романчук 18 лютого виступить у фіналі на 1500 метрів вільним стилем. Фото: instagram.com/misha_romanchuk

Хмельницький плавець у кваліфікації продемонстрував четвертий результат.

 У Катарі триває чемпіонат світу з водних видів спорту. Сьогодні, 17 лютого, відбулися кваліфікаційні запливи на дистанції 1500 метрів вільним стилем.

Хмельничанин Михайло Романчук у своєму запливі фінішував четвертим із часом 14 хвилин 51,83 секунди. І по завершенні усіх стартів виявилося, що наш плавець пройшов до фіналу саме з четвертим результатом. Попереду – вирішальні змагання за медалі чемпіонату світу. Фінал змагань пройде завтра, 18 лютого.

Нагадаємо, Михайло Романчук на світовій першості-2024 вже виступив на 800-метрівці вільним стилем. Пройшовши до фіналу, в вирішальному запливі наш спортсмен посів восьме місце. Згодом, в Інстаграмі він написав: «Сказати , що я розчавлений , це нічого не сказати… Неймовірна кількість емоцій зараз в середині душі… Від розпачу до мотивації і знову до розпачу… Важко… боляче… в пошуках себе…в пошуках емоцій… Але це реалії спорту , ми падаємо знову і знову , але на наступний день ми в котре підіймаємося і робимо те заради чого ми живемо. Адже ми це так любимо і одночасно так ненавидимо! Дякую усім за усі ваші повідомлення та вашу підтримку».

Читайте також: Футбол. «Поділля» зіграло свій другий контрольний матч у міжсезонні

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую