ye-logo.v1.2

Футбол. Перша перемога «Поділля» та фіаско «Агробізнеса»

Спорт 3995
Антон Задерейко один із небагатьох гравців основного складу Поділля зіграв у спарингу проти ФК Подоляни
Антон Задерейко один із небагатьох гравців основного складу Поділля зіграв у спарингу проти ФК Подоляни. Фото: з архіву

Команди з Хмельниччини провели свої чергові спаринги.

Волочиський «Агробізнес» та хмельницьке «Поділля», готуючись до весняної частини чемпіонату України з футболу в першій лізі, провели контрольні матчі. «Агробізнес», який проводить збори на Закарпатті, зіграв із івано-франківським «Прикарпаттям». «Поділля» ж грало на Тернопільщині проти ФК «Подоляни».

«Агробізнес», який у попередніх трьох спарингах здобув три нічиїх, цього разу поступився. Маючи певну перевагу в першому таймі, волочиська команда не змогла її втілити бодай в один гол. А вже в дургій половині поєдинку гострішими були футболісти «Прикарпаття». Утім, майже до завершення матчу рахунок зберігався нічийним. Та на 90 хвилині івано-франківцям вдалося забити. Тож «Агробізнес» поступився з рахунком 0:1.

Далі на команду з Волочиська очікує матч проти чернівецької «Буковини», який відбудеться 21 лютого.

А ось «Поділля», після двох поразок у попередніх контрольних матчах, здобуло свою першу перемогу. Хмельничани обіграли аматорський клуб із Тернополя ФК «Подоляни» з рахунком 3:1. «У першому таймі ми задіяли гравців на перегляді, а також зіграли Задерейко, Корешков і Назарчук, - після гри розповів сайту «Є ye.ua» головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Вже у першому таймі один із гравців на переглядів відзначився двічі, тож на перерву пішли за переваги в два голи. А в другому таймі випустили нашу молодь з U-19. Пропустили один гол, а потім Гамолов забив. Так і завершили 3:1».

За словами Віталія Костишина, тренерський штаб навмисно не задіював багатьох гравців команди, оскільки вже 20 лютого в Вінниці зіграють ще один матч – проти ФСК «Маріуполь». «Ми лише позавчора грали з «Буковиною», то якби сьогодні задіяли гравців «основи», то їм було б важко зіграти проти «Маріуполя». Хлопці ще не готові грати через день, то ж навантаження мають бути «з розумом». А тому нині на Тернопільщині ми і випустили молодь та гравців, які приїхали на перегляд», - каже Віталій Володимирович.

Ще одна команда з Хмельниччини – кам'янець-подільський «Епіцентр» свій наступний спаринг також проведе 20 лютого – в Києві проти «Дружби» з Мирівки Київської області.

Читайте також: Тренер «Поділля» прокоментував перший матч своєї команди

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую