ye-logo.v1.2

Велоспорт. Успіх Тітаренка та медаль Кондрут

Спорт 676
Дмитро Тітаренко здобув дві медалі на міжнарожних змагання на Кіпрі
Дмитро Тітаренко здобув дві медалі на міжнарожних змагання на Кіпрі. Фото: facebook.com/kmcycling

Хмельницькі спортсмени вибороли медалі різного гатунку.

На Кіпрі пройшли міжнародні змагання з маунтенбайку, а в Львові – Кубок та чемпіонат України зі спринтерського омніуму з велосипедного спорту (трек). І представники Хмельниччини повернулися зі змагань з нагородами.

Дмитро Тітаренко змагався серед чоловіків (еліта) класу С1 у змаганнях «Cyprus Sunshine Cup #2» та «Cyprus Sunshine Cup #3». За повідомленням Федерації велосипедного спорту Хмельницької області, наш спортсмен виборов дві медалі. Спочатку він став бронзовим призером змагань «Cyprus Sunshine Cup #2», а згодом переміг у «Cyprus Sunshine Cup #3».

А збірна команда Хмельниччини, що складалася з представників Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №4, повернулася зі змагань у Львові з бронзовою нагородою Кубку України. «Єдину медаль змагань нашої області виборола Віолетта Кондрут, що у складі команди разом з представницями Київської та Житомирської областей стала третьою у командній гонці переслідування на 4 кілометри серед жінок», - повідомили в обласній федерації велоспорту.

Читайте також: Лижна акробатика. Троє хмельничанок – серед найкращих в Україні

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую