ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» зіграв матч із «Металістом»

Спорт 635
Ексгравець Поділля Максим Войтіховський тепер забиває голи за Агробізнес
Ексгравець Поділля Максим Войтіховський тепер забиває голи за Агробізнес. Фото: з архіву

Команда з Волочиська завершила другий навчально-тренувальний збір.

Сьогодні, 29 лютого, волочиський «Агробізнес» в Ужгороді провів черговий контрольний поєдинок. Суперником подолян став харківський «Металіст».

Ще в першому таймі «Агробізнесу» вдалося двічі вразити ворота суперника. Спочатку на 17 хвилині пенальті реалізував Максим Войтіховський, а через 10 хвилин цей же форвард подвоїв успіх команди з Волочиська. Та в другому таймі Василь Луців на 57 та 54 хвилинах матчу зміг двічі вразити ворота «Агробізнеса», що допомогло «Металісту» зрівняти рахунок.

Але «останнє слово» в цій грі було за командою з Хмельниччини. Василь Лойко, забивши гол на 81 хвилині, приніс «Агробізнесу» перемогу з рахунком 3:2.

Цим матчем подоляни завершили свій збір на Закарпатті та повертають додому. Та невдовзі знову вирушать туди, де проведуть третій етап підготовки і 6 березня знову зіграють контрольний матч – проти ФК «Хуст».

Нагадаємо, два інших клуби з Хмельниччини свої чергові спаринги зіграли 27 лютого. Хмельницьке «Поділля» поступилося сумській «Вікторії» 0:1, а кам'янець-подільський «Епіцентр» зіграв внічию 1:1 із ФК «ЮКСА». «Поділля» продовжує готуватися на Львівщині, а «Епіцентр» завтра, 1 березня, розпочне третій етап підготовки до чемпіонату. Першість у першій лізі відновиться 23 березня.

Читайте також: «Агробізнес» провів спаринг із «Буковиною»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую