ye-logo.v1.2

Велосипедисти з Хмельниччини здобули низку нагород на змаганнях

Спорт 503
Велосипедисти з Хмельниччини показали вагомий результат на міжнародних змаганнях
Велосипедисти з Хмельниччини показали вагомий результат на міжнародних змаганнях. Фото: facebook.com/kmcycling

Медалі привезли з міжнародних та всеукраїнських змагань.

Шість медалей різного гатунку вибороли маунтенбайкери з Хмельниччини на міжнародних рейтингових змаганнях різних вікових груп, які проходили з 22 по 24 березня в місті Новий Сад (Сербія). Спортсмени з кам'янеччини, вихованці Хмельницької обласної школи вищої спортивної майстерності та Хмельницької обласної дитячо-юнацької школи, вибороли на всіх чотири «золотих», одну «срібну» та одну «бронзову» медалі. Про досягнення своїх спортсменів розповіли в обласній Федерації велосипедного спорту.

Так, серед чоловіків у конкурентній боротьбі з 44 учасників у змаганнях крос-кантрі третє місце здобув майстер спорту України міжнародного класу Дмитро Тітаренко. Серед юнаків до 17 років перше та друге місце у доробку Андрія Стрільчука, а серед дівчат три перших місця привезла Марія Кушко.

Спортсмені з Хмельниччини на змаганнях у Сербії

Змагання в Сербії березень 2024

Велосипедистки з Хмельниччини змагання Сербія березень 2024

«Зовсім трохи невистачило ще одній нашій спортсменці щоб зійти на п'єдестал пошани. Одне п'яте та сьоме місце серед юніорок у Ольги Кучер», - розповідають в обласній Федерації велосипедного спорту.

У ті самі дати проходили змагання відкритого чемпіонату України в індивідуальній гонці з велосипедного спорту. У Житомирі проходив 3 фінальний тур змагань серед всіх вікових категорій. За першість змагалися 160 спортсменів з 18 регіонів України. Дві «бронзові» нагороди в естафеті на короткому колі здобули Вікторія Міхалишена та Олександра Виговська.

Всеукраїнські змагання серед велосипедистів березень 2024

Читайте також: Україна на Євро-2024: хто буде суперником нашої збірної

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую