ye-logo.v1.2

Хмельничани здобули кілька медалей на Кубку України з кульової стрільби

Спорт 662
Чоловіча команда Хмельниччину виграла свої змагання на Кубку України з кульової стрільби
Чоловіча команда Хмельниччину виграла свої змагання на Кубку України з кульової стрільби. Фото: facebook.com/kpnu.edu.ua

Нагороди вони вибороли як в індивідуальних змаганнях, так і в командних першостях.

У Львові завершився Кубок України з кульової стрільби, де хмельницькі спортсмени та спортсменки здобули кілька медалей, серед яких і найвищого гатунку.

У вправі «ГП-12» (рухома мішень, 10 м, 30 пострілів-повільний рух, 30 пострілів - швидкий рух) перше місце посів Денис Баблюк. А ось «бронзу» виборов Ігор Кизима. Та в командній першості у цій дисципліні Баблюк, Кизима та Віталій Стецюк стали тріумфаторами змагань.

Перемогли хлопці й в командній першості в вправі «ГП-11А» (рухома мішень, 10 м, 20 + 20 пострілів-змінна швидкість). А в індивідуальній – перемогу святкував Ігор Кизима. Денис Баблюк став другим.

У змаганнях серед жінок у вправі «ГП-12» Крістіна Гілевич стала третьою. А ось у командній першості вона разом із Маргаритою Тарканій та Анастасією Савел'євою посіли перше місце. Також ця трійка подолянок стала другою в командій першості у вправі «ГП-11А».

Ну, а серед змішаних команд у стрільбі з пневматичної гвинтівки (10 м, 40 пострілів змішаного руху) не було рівних парі Крістіна ГІлевич – Ігор Кизима. Наші спортсмени здобули «золото».

Читайте також: Боксери та боксерки з Хмельниччини здобули медалі на чемпіонаті Європи

За Кубок області з футболу позмагаються вісім команд

Хмельничанка Олена Рущак стала чемпіонкою України з бодібілдингу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую