ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. «Колос» «не помітив» кам'янчан

Спорт 758
Колос у Полонному здолав кам
Колос у Полонному здолав кам'янецьку ДЮСШ-2 з рахунком 12:0. Фото: з фейсбук сторінки ФК Колос

У чемпіонаті стартував другий тур.

Вчора, 15 травня, розпочався другий ігровий день у чемпіонаті Хмельниччини з футболу. І свій перший матч провів чемпіон 2023 року полонський «Колос», який стартовий тур пропускав через непарну кількість команд. У Полонному команда приймала «ДЮСШ-2» з Кам'янця-Подільського.

Кам'янчани, по суті, дебютанти змагань. Адже кілька років Кам'янець-Подільський не був представлений в обласній футбольній першості. Але після першого туру «ДЮСШ-2» вибилася в лідери, адже здолали вдома городоцьку «Вікторію» з рахунком 6:1. Утім матч у Полонному для них став «холодним душем».

Вже у першому таймі «Колос» чотири рази відзначився у воротах гостей. Тричі забив Дмитро Демчик, ще один гол на рахунку Андрія Бартошука. А після перерви в Полонному був справжній голепад. Три голи Федіра Семенюка, чотири – Олексія Притуляка та один Олександра Попадюка вирішили долю поєдинку. «Колос» переміг «ДЮСШ-2» з рахунком 12:0.

Інші матчі другого туру заплановані на 18 травня. «Оболонь-Чемерівці» прийматиме дунаєвецький «Універ-Динамо-2», а в Городку «Вікторія» протистоятиме «Іскрі-Поділлю» з Теофіполя.

Читайте також: Перемога «Поділля», невдалий матч для «Агробізнеса» та нічия «Епіцентра»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую