ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Шість голів у Чемерівцях та перша поразка хмельничан

Спорт 2033
У Хмельницькому матч "Адреналін-ДЮСШ-1" - "Колос" завершився мінімальною перемогою команди з Полонного
У Хмельницькому матч "Адреналін-ДЮСШ-1" - "Колос" завершився мінімальною перемогою команди з Полонного. Фото: hoff.km.ua

Відбулися матчі 5 туру.

8 червня в чемпіонаті Хмельницької області пройшли поєдинки п'ятого ігрового дня. Примітно, що відбулися всі матчі, адже «Колос» із Полонного завершив свої виступи в аматорській першості України, і тепер зосередиться виключно на обласних змаганнях.

І саме матч «Колоса» в 5 турі можна назвати центральним, адже минулорічний чемпіон грав у Хмельницькому проти «Адреналіну-ДЮСШ-1» - новачка, який ще не знав гіркоти поразки. Поєдинок видався доволі цікавим та безкомпромісним, але все вирішив один гол. На 52 хвилині Роман Нікітюк відкрив рахунок у матчі й, як виявилося, цей м'яч став єдиним забитим у цьому протистоянні. «Адреналін-ДЮСШ-1» - «Колос» 0:1.

У Дунаївцях «Універ-Динамо-2» приймав «ДЮСШ-2» з Кам'янця-Подільського. Голи Олександра Діденка на 27 хвилині Тимура Бундюка на 55 хвилині забезпечили комфортну перевагу днаєвчанам. Утім, згодом гра дещо перевернулася. Спочатку на 57 хвилині обидві команди залишилися в меншості – червоні картки отримали Балакай та Романішин, а згодом – на 71 хвилині, Владислав Гурський «розмочив» рахунок та повернув інтригу в гру. Утім, господарі доволі швидко знову збільшили свою перевагу до двох м'ячів, після того, як на 74 хвилині забив Олександр Бондаренко. Тож, «Універ-Динамо-2» здолав «ДЮСШ-2» з рахунком 3:1.

Найрезультативнішим став матч в Чемерівцях, де «Оболонь-Чемерівці» приймала «Вікторію» з Городка. В цьому поєдинку було забито шість голів. І всі в ворота гостей. На 11 хвилині Сергій Ратушняк вивів чемерівчан вперед у рахунку, а на 23 хвилині Роман Дубовий подвоїв перевагу. На 51 хвилині забив і Іван Михайлюк, а через чотири хвилини автоголом у власні ворота відзначився Іван Козар. Два голи Єгора Йолтуховського на 72 та 77 хвилинах поставили крапку в матчі. «Оболонь-Чемерівці» здолала «Вікторію» з рахунком 6:0.

Матчі 6 туру заплановані на 15 червня. «Колос» у Полонному прийматиме «Оболонь-Чемерівці», а в Кам'янці-Подільському «ДЮСШ-2» зіграє з «Андреналіном-ДЮСШ-1». У Теофіполі місцева «Іскра-Поділля» зійдеться з «Універ-Динамо-2».

Турнірне становище команд після 5 туру:

1. «Андреналін-ДЮСШ-1» - 9 очок (4 зіграних матчі)
2. «Іскра-Поділля» - 9 (3)
3. «Універ-Динамо-2» - 9 (4)
4. «Колос» - 6 (2)
5. «Оболонь-Чемерівці» - 3 (4)
6. «ДЮСШ-2» - 3 (4)
7. «Вікторія» - 0 (5)

Читайте також: Визначився володар Кубка області з футболу серед ветеранів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую