ye-logo.v1.2

Нетішинець Іван Сівак виборов три «золота» на міжнародних змаганнях зі спортивних танців на візках

Спорт 380
Багаторазовий чемпіон світу та Європи виборов 3 золоті нагороди
Багаторазовий чемпіон світу та Європи виборов 3 золоті нагороди. Фото: facebook.com/netishynrada

Іван Сівак виступає у складі національної збірної команди України.

Заслужений майстер спорту України Іван Сівак, який народився та тривалий час проживав у Нетішині, а нині мешкає в Рівному, виборов три золотих нагороди на міжнародному турнірі зі спортивних танців на візках. Про це повідомили у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради.

Зазначають, що змагання проходили місті Ломянкі, що в Польщі. Серед 15 країн світу, Україна здобула першість – 15 високих нагород, серед яких 8 золотих, 5 срібних та 2 бронзові та перше місце турніру і за золотими нагородами, і за загальною кількістю медалей.

«6 з 15-ти медалей здобув мультимедаліст, уродженець Нетішина, заслужений майстер спорту України Іван Сівак, - зазначають у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради. - Багаторазовий чемпіон світу та Європи виборов 3 золоті нагороди у програмах «Сінгл чоловіки», «Сінгл фрістайл чоловіки», а також у парі з киянкою Оленою Данкевич у програмі «Комбі латина».

Додамо, Іван Сівак - заслужений майстер спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Член збірної команди України з 2008 року.

Читайте також: Першість області з футболу. Запекла боротьба в Хмельницькому, прогнозована гра в Городку

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую