ye-logo.v1.2

Президент ФК «Спортлідер+»: «Футзал на Хмельниччині розвиватиметься»

Спорт 2895
Фото: автора

Напередодні старту нового чемпіонату України з футзалу в першій лізі, у хмельницькому клубі розповіли про завдання перед командою

А ще керівництво ФК «Спортлідер+» презентувало гравцям нову форму, в якій команда виступатиме у дебютному для себе сезоні в першій лізі. «В мене, природно, є певні амбіції. Хочеться, щоб «Спортлідер+» «замахнувся» на вищу лігу, - заявив президент клубу Іван Гончар. - Адже перспектива є. Тому, зізнаюся, перед командою ставитиметься таке завдання, але не в новому чемпіонаті, який для нас буде дебютним у першій лізі. Вважаю, що в новому сезоні в першій лізі ми не будемо пасти задніх». На переконання Івана Ярославовича, футзал на Хмельниччині потрібно розвивати, і ФК «Спортлідер+» докладе до цього всі зусилля. Для початку, у «Спортлідера+» буде дублюючий склад, який гратиму у першості України серед команд другої ліги. Не виключив Іван Гончар й того, що на базі його футзального клубу буде створено дитячо-юнацьку спортшколу.
«Ми провели плідну роботу, готуючись до першості, - каже головний тренер команди Іван Стасюк. – Запросили з Львівщини досвідчених виконавців – голкіпера Павла Хомина та захисника Армена Беркумяна. Гратимуть й двоє футзалістів, які виступали за «Фортецю» із Кам’янця-Подільського. Налаштовую команду на те, щоб вболівальники отримали позитивні емоції від їхньої гри». Дмитро Михайленко, нападник «Спортлідера+», зауважив, що нині в колективі доволі добрий мікроклімат і всі гравці готові дати бій суперникам. Ну, а першим екзаменатором хмельничан стане «Львівхолод», який прийматиме «Спортлідер+» у Львові 22 жовтня.
Зазначимо й те, що перший домашній матч наша команда зіграє 29 жовтня проти МФК «Одеса». Матч відбудеться у спорткомплексі Хмельницького національного університету. Початок о 15.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую