ye-logo.v1.2

«Динамо»-«Украгроком»: Бувало й гірше

Спорт 2784

Хмельницьке «Динамо» вдев’ятьох програло «Украгрокому»

Стартувало друге коло чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «А». Хмельничани свій матч проти «Украгрокому» з Кіровоградської області проводили в рідних стінах, які не допомогли їм здобути чергові очки у першості. Натомість, «динамівці» зазнали десятої поразки в сезоні. До того ж, програли у дев'ятьох. Одразу ж згадався матч колишнього «Поділля» проти київської «Оболоні», коли хмельничани поступилися з рахунком 3:0. Тоді наші грали ввосьмером. Але то було у 2005 році…

Вже на дев’ятій хвилині матчу гості провели стрімку атаку, яка завершилася небезпечним прострілом вздовж воріт Андрія Рябого. І, якщо один нападник «Украгроком» не дотягнувся до м'яча, то інший – Віталій Горобець, без проблем вколотив «смугастого» у ворота господарів. Як йому це дозволили зробити захисники «Динамо»? Невідомо. Поки хмельничани думали, як відігратися, гості ледев не забили іще. На щастя, їм забракло точності. А потім пішла гра на емоціях, через що «динамівці» почали частіше порушувати правила та отримувати за це «гірчичники». Однак те, що сталося на 29 хвилині здивувало багатьох. Максим Кривий у підкаті намагався відібрати м'яча у футболіста «Украгрокому» та влучив тому у ногу і… арбітр одразу ж вилучив хавбека «Динамо» з поля! Відгратися у меншості – справа не з легких. Але хмельничани вдесятьох заграли небезпечніше і в одному з епізодів, після удару Богдана Бортніка головою, гостей врятував голкіпер. А на 40 хвилині Бортнік, вийшовши віч-на-віч із Ярославом Швецем, намагався перекинути того, але голкіпер «Украгрокому» знову врятував свій клуб, перевівши м’яч на кутовий.

«Динамо» продовжило «битися» і в другому таймі. Хмельничани продемонстрували характер і на 57 хвилині матчу зрівняли рахунок. Атаку розпочав голкіпер господарів Андрій Рябой, який вибив м'яча на Ярослава Солонинка. Півзахсиник «Динамо» протягнув «смугастого» лівим флангом та віддав пас на Дениса Смірнова, який з 18 метрів пробив у самісеньку «дев'ятку» воріт гостей. Гол-шедевр подарував вболівальникам надію на те, що їхня команда у меншості зможе здобути хоча б одне очко. Але через сім хвилин всі надії на позитивний результат поховав Микита Донгаузер, який на чужій половині поля, після зупинки гри, вирішив не сильно штовхнути ногою суперника. Захисник «Укргарокому», як справжній актор, почав кричати від болю, а Микита побачив перед собою червону картку. «Динамо» залишилося вдев’ятьох. За таких обставин сподіватися на нічию було б недоречно. І на 79 хвилині матчу гості забили другий гол у ворота Рябого. Хмельничани ж, наче нічого не змінилося, кинулися відіграватися, через що гості почали частіше порушувати правила. Але арбітр карав «украгрокомівців» виключно жовтими картками, а не червоними, як того вимагали глядачі.

Героєм матчу міг стати Дмитро Олесь, який наприкінці матчу вийшов на «побачення» із голкіпером гостей, але пробив поруч із стійкою. Як реалізовувати такі моменти хмельничанам показав Михайло Казноха, який на 91 хвилині поставив крапку у матчі – 1:3.

Наступний поєдинок «Динамо» проведе 29 жовтня на виїзді. Хмельничани у Плисках Чернігівської області зіграють проти аутсайдера ліги «Єдності». Якщо не переможуть, то навряд чи це зрозуміють вболівальники. Адже «Єдність» у 14 матчах здобула лише два очки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую